Celeb

Korhatáros szerelem főcím - Nézze meg elsőként!

Bors

Létrehozva: 2017.12.02.

<p><strong>A Borsonline olvasói láthatják először a Korhatáros szerelem főcímét. A TV2 első fikciós sorozata ma 20.10-kor debütál dupla résszel. </strong></p>

Az új romantikus vígjátéksorozat főcímzenéje a Kispál és a Borz népszerű „De szeretnék...” című slágere, amely többször visszaköszön majd a sztoriban is.

Mivel a történet egy háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú (Kovács Tamás) hirtelen jött szerelméről szól, a készítők arra törekedtek, hogy a főcím témáját is a korkülönbség, az idő adja. A főszereplők bemutatkozó fotóit régi és új tárgyakkal jelenítik meg, a régi, kagylós telefon ma már okosmobil, az írógép pedig már tablet.. Ami a női főszereplőnek, Eszternek a gyermekkori kincseit jelenti, az a huszonéves Dávidnak már retro kacat. A főcím kifejezi azt is, hogy bár a 15 év távolság - a koron túl – sok-sok kulturális különbséget is hordoz, valahogy valami mégis összeköti őket.

A romantikus vígjátéksorozatban olyan további népszerű színészek szerepelnek, mint Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván, Fenyő Iván.

Kovács Patrícia a karakteréről azt mondta: „Egy szimpatikus, vagány, szerethető nő, akinek minden olyan tépelődése megvan, ami ma egy egyedülálló, negyvenéves nőnek lehet a gyerekeivel, a volt férjével, az anyósával. Eszter az életkörülményeiből adódóan olyan helyzeteket jelenít meg, ami másokat is foglalkoztathat, a valóságban is megtörténhet. Nem egy szélsőséges karakter: mivel a forgatókönyv és a rendezői koncepció is akarta, hogy hasonlítson rám, hogy a lehető legkomfortosabban érezzem magam ebben a szerepben.”

Korhatáros szerelem december 2-án 20.10-kor dupla résszel a TV2 műsorán.

További infó: https://tv2.hu/musoraink/korhataros_szerelem

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek