Celeb

Istenes Bencét anyagilag is megviseli a kétlaki élet

kbv

Létrehozva: 2017.12.02.

Egy éve költözött Kölnbe Istenes Bence, aki betöltve a harmincat és édesapává válva azt érzi, hogy fel fog nőni. Komoly nem lesz talán soha, de ma már sokkal többet jelent neki pár óra a kisfiával, mint egy átbulizott éjszaka.

Idén másodszor jelölték a Cometen social média személyiség kategóriában. Tavaly egy gömböt haza is vihetett. Mennyire van szüksége a hasonló elismerésekre?

Minden jelölésnek örülök, visszaigazolása annak, hogy szeretik, amit csinálok. Tulajdonképpen mindegy, hogy az elismerés gömb  vagy egy kedves hozzászólás formájában érkezik, azt bizonyítja, hogy jó úton járok.

Az idei díjátadót a menyasszonyával, Csobot Adéllal közösen vezetik. Nem lesz furcsa?

Alapvetően nem, csak attól tartok kicsit, hogy össze fogunk veszni. Mindketten akaratosak vagyunk, gyakorlatilag mindig összeveszünk, ha együtt kell dolgoznunk. Mindkettőnknek határozott véleménye van arról, hogy mit és hogyan kellene csinálni. 

Mennyire fontos önnek, hogy az itthoni rajongók ne felejtsék el?

Nagyon fontosak, ezért is csinaljuk a vlogot, hogy az emberek belelássanak az életünkbe. Viszont a legtöbb energiát most a német munkámba szeretném fektetni. Ezért is csúszom mostanában a vlogok publikálásával. Nem fogok felhagyni az otthoni munkákkal, de most Németorszàgon van a fókusz. 

Azt mondja, több időt kell most fordítania a gondolkodásra. Mit jelent ez? Istenes Bence meg fog komolyodni?

Komoly számomra például egy híradós. Muszáj rendeznem a gondolataimat, higgyék el, tényleg nem könnyű egy másik országba költözni. Nagyon nagy felelősség súlya van a vállamon, nagy fába vágtuk a fejszénket. Két országban két lakást tartunk fent, komoly a tétje és a súlya a jelenlegi helyzetemnek. Arról nem is beszélve, hogy van egy gyerekünk is, és tényleg egészen más élet gyerekkel létezni, mint ami Nátán előtt volt. Az ember érik és mélyül. Talán magamnak sem merem bevallani, de fel fogok nőni. Például nem bírom már a másnapokat, és van két ősz hajszálam is. Egy egészen biztosan Adéltól, egy a költözéstől, a harmadik pedig Nátáné lesz. Talán tényleg öregszem, na.

Ebbe a felnövési folyamatba belefér most egy esküvő?

Az esküvővel kapcsolatban még semmit nem terveztünk, még nem időszerű.

Adél mostanában inkább Magyarországon dolgozik. Mennyit találkoznak egyáltalán?

Ez egy határozottan elcseszett év volt, de azért persze sokat vagyunk együtt. Bizony ez is hozzátartozik a döntésünkhöz, ezt vállaltuk. Végeredményben csak pár napokat töltünk külön. De januártól úgy néz ki, már folyamatosan Kölnben leszünk mindhárman.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek