Celeb

Gönczi Gábor megnősül

uv

Létrehozva: 2017.12.18.

Az elmúlt pár évben nagy fordulatot vett a tévés élete: elvált Tatár Csillától, családot alapított, új munkája lett. Több mint két évtizede az egyetlen biztos pont az életében a zenekara, a Smile. A csapat nyolc év után áthelyezte klubját Óbudáról a belváros szívébe, a Fröccsteraszra.

– Huszonhat éves a zenekar, amelynek időről időre kell egy kis felfrissülés. Ez a változás pedig most nemcsak új nótákat, új fellépőruhát jelent, hanem új színpadot is – mesélte a Borsnak a Tények műsorvezetője, aki együttesével, december 22-én ad először koncertet az új helyen. 

A 42 éves tévés a munka és a zene mellett odafigyel arra is, hogy elég időt szánjon családjára – kisfiára, és párjára, Ildire –, de minden igyekezete ellenére sokszor lecsúszik Áron esti fürdetéséről.

– Egy zenekar életében a december nem családbarát hónap, de ezt leszámítva igyekszem minél többet Áronnal és lldivel tölteni. A  délelőttjeim általában szabadok: a híradó este van, a fellépések még később – avatta be lapunkat napirendjébe a tévés, aki örülne, ha kisfia örökölné a zeneiségét.

– Ildi zenész családból származik, és ő maga is több hangszeren játszik, én is zenész vagyok, így nagyon szeretném, ha a kisfiunk muzikális lenne. 

Gönczi Gábor aki elárulta, előbb-utóbb komoly változások várhatók a család életében.

– Van menetrend a fejünkben az esküvőt és a kistestvért illetően is, de ez még a szűk család előtt is titok. Ahogy az is, hogy a több gyerek kettőt, vagy többet jelent – mosolygott sejtelmesen Gönczi, aki szerint a jegyességet nem illik egy évnél tovább húzni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek