Celeb

Szilveszter gazda: apa vagyok!

GYLF

Létrehozva: 2017.10.12.

A DNS-teszt csalhatatlanul bebizonyította: gyermeke született Szilveszter gazdának. A kisfiút ugyan nem várta az egykori valóságshow-hős, de kész felnevelni.

Szinte napra pontosan egy hónapja írtuk meg: az RTL Klub sztárja, Szilveszter gazda apa lett. Igaz, akkor ezt csak lapunk egyik olvasója állította, akinek szavait megerősítette Katalin, aki szeptember elején egészséges kisfiúnak adott éle­tet. Állította: Szilveszter gazda a fiának az apja.

A gazda, aki feleségkereső műsorban vált ismertté, akkor azt mondta, amíg nincs apasági teszt, kár találgatni. A Bors most megtudta, ezen is túl vannak a felek, és az eredmény megérkezett.

– A hír igaz. Kedden voltunk ügyvédnél az édesanyával együtt. Én akartam így, nem akartam sumákolást – válaszolta kérdésünkre Szilveszter, megerősítve: a teszteredmény szerint 99,99%, hogy ő a kisbaba apja. – Ott meg is kérdezte tőlem, a kezembe akarom-e venni. Már hogy a fenébe ne akartam volna?! Megfogtam, a gyerek meg bazsalygott rám, mint aki tudja, hogy az apja ringatja. Rögtön közöltem az édesanyával, odaköltözhetnek hozzám, jó körülmények között nőhet fel a kisfiam. De közölte, nem, majd ő megteremt neki mindent. Meglepett. Azt mondta, most egy ideig emésszem a dolgot, aztán eltűzött. Úgyhogy most emésztem a dolgot.

Medvegy Szilveszter pontosan tudja, hogy egy ilyen pici babának az édesanyja mellett a helye, ugyanakkor tisztában van azzal is, hogy innentől kezdve már neki is vannak jogai.

Sztárbabák balkézről

Nem kell aggódnia Szilveszter gazdának, nem egyedi eset az övé, ami a kalandokból született gyermekeket illeti. Eddie Murphy csúcstartó ebben a tekintetben: nyolc gyermeke van négy anyától. Arnold Schwarzenegger a felesége mellett a házvezetőnőjükkel is tizennégy éven át hempergett, sőt gyermeke is született tőle. A sportolók közül a brazil focista, Roberto Carlos az ász, kilenc gyermeke közül négy házasságon kívül született. Köztük a magyar Christopher, aki tehetséges focista.

– Ma éjszaka is csak forgolódtam az ágyban, nem hagy nyugodni, hogy hol és miként él most a pici. Én megteremtem a pénzt, az anyja nevelje egyelőre, így helyes. De később szeretnék részt venni ebben. Az apasági teszttel a kezemben a nevemre akarom venni Kornél Áront, neki is Medvegynek kell lennie – mondta a gazda, aki nem így képzelte az apaságot. – Jobban örültem volna, ha együtt várjuk, ha bent vagyok a szülőszobán, ha együtt hozzuk haza, és itt, nálam cseperedhetne.

Szilveszter őriz néhány képet a kisfiáról a telefonján, gyakran nézegeti őket. Igaz, a pici már az elmúlt hetekben is rengeteget változott.

– Négy kiló felett van már, a fejét sem kell tartani, megtartja magát – tette hozzá a büszke apa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek