Celeb

X-Faktor: Franciska szerint bedrogozhatták őt a pornózás előtt

Bors

Létrehozva: 2017.09.30.

Franciska nemcsak a mostani X-Faktorban vagy a Hungry’s Got Talentben, hanem egy pornófilmben is pucérkodott már. A lány most azt állítja, a felnőttfilmezést nem  saját akaratából vállalta.

Fábián Franciskát először két éve láthattuk a képernyőn, amikor a Hungary’s Got Ta­­lent színpadán meztelen szereplésével hívta fel magára a figyelmet. Kihullott a versenyből, de nemsokára feltűnt a tavalyi X-Faktor válogatójának a színpadán – ott a duettpartnere dobta le róla a textilt.

A ledér produkciók nyomán megírta a Blikk, miszerint Franciska nemcsak a színpadon, de felnőttfilmekben is meztelenkedik. Fordulat: most azt állítja a lány, hogy az a forgatás sem volt a részéről egészen tudatos, talán begyógyszerezhették. Mi ebből az igaz? 

– Egy modellválogatásra mentem el, ahol a kezdetekben mindenki nagyon kedves volt velem, itallal kínáltak, és interjút készítettek velem – részletezte történetét a Borsnak Franciska. – Eleinte kedélyesnek tűnt a helyzet, de a második ital után eltűntek az interjúztató emberek, és bejött két idegen pasi. Az italomban drog lehetett, mert akkorra olyan állapotba kerültem, hogy semmire sem tudtam reagálni. A felvételeken is látszik, hogy szinte magatehetetlen vagyok, bármit megtehettek velem. Nem igazán tudtam befolyásolni a helyzetet, az emlékeim is elég homályosak.

Kissé különös, hogy az eset hat esztendeje történt, s csak most említi Franciska, hogy esetleg bedrogozhatták.

– Másfél év telt el, mire szembesültem azzal, hogy ez nemcsak hogy megtörtént, de filmre is rögzítették, a felvételt viszont azóta sem voltam képes visszanézni – állítja a lány. S hogy miért nem fordult eddig a rendőrséghez? Franciska állítja, fogalma sincs arról, hogy ki az a két férfi, aki a felvételeken szerepel vele, jogi képviselőivel keresik az illetőket. A lány szerint amint megfelelő mennyiségű információ áll a birtokukban, feljelentést tesznek az elkövetők ellen a rendőrségen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek