Celeb

Takáts Tamásnak ítélte a bíróság a kislányát

H. G.

Létrehozva: 2017.09.16.

Luca jó gyerek, jól tanul, a zenész pedig büszke arra, hogy apja példáját látva sokat olvas is. A rocker élvezi, hogy szülői értekezletre járhat.

Takáts Tamás magán­életéről jó ideje nem lehetett hallani semmit. Ez nem véletlen, a Karthago énekese nehéz időszakon van túl. Feleségével rájöttek, nem illenek össze, elváltak. Közös lányukat, Lucát az édesapjánál helyezte el a bíróság, így a rocker most újra szülői értekezletre jár.

– Tavasszal elváltam Luca édesanyjától, Anikótól, így most ketten lakunk a lányommal. Nagyon jó gyerek. A hétvégékkel van csak gond néha, amikor nekem fellépéseim vannak. De ezt is meg tudjuk oldani, mert ilyenkor elutazik az édesanyjához – mondta a Borsnak Tamás.

A zenésznek három gyermeke van, fiait, Mátét és Mártont válásuk után anyjuk, Bea nevelte. Bár Takáts saját bevallása szerint legalább ezer nőt tett már boldoggá, 2005-ben Anikó mellett találta meg újra a szerelmet. Ennek gyümölcse Luca, de a szülők kapcsolata nem volt felhőtlen. Anikó vérmérséklete miatt többször keveredtek nyilvános botrányba, később anyagi gondokkal küzdöttek, a zenész pár éve egy interjúban pedig arról beszélt, hogy hitvese még Istenre is féltékeny, akihez Tamás a Hit Gyülekezetéhez csatlakozva, tíz éve talált vissza.

– Egy idő után kiderült, Anikóval más a vérmérsékletünk, és a hitünk is, és ez sok konfliktushoz vezetett. A legnagyobb békében váltunk el egymástól, leültünk megbeszéltünk mindent. Megegyeztünk, hogy a gyerek előtt nem mondunk rosszat a másikról. Tartjuk magunkat az 5. parancsolathoz, mely kimondja, „Tiszteld apádat és anyádat, hogy hosszú ideig élhess azon a földön, amelyet Istened ad neked!”– idézte a Bibliát a megtért zenész.

Takáts Tamás ízig-vérig rocker, a szakma, sőt a hivatás összes kellékével, de a szíve mélyén gyengéd szülő. Imádja az apaságot, olyannyira, hogy annak idején fiai gyermekkorát is visszasírta.

– Kicsit kétségbeestem, amikor a fiaim már nem jártak velem a játszótérre. Egyszer el is pityeredtem emiatt. Aztán megadatott, hogy bár kicsit későn, de lett még egy lányom. Nagyon örültem neki.

Rapper is lehet jó apa

Nicole Kidman és Tom Cruise mostanra huszonéves örökbe fogadott gyermekei, Connor és Isabella rendhagyó módon a színészhez kerültek szü­leik 2001-es válásakor.

Az amerikai rapper, Usher csúnyán vált el exnejétől, Tameka Fostertől még 2009-ben. A bírósági ítélet szerint végül a zenész kapta meg a teljes felügyeleti jogot két közös fiukra, Usher V-re és Naviydre.

Apa és lánya kettőse igazán nyerő, Tamás nem szívesen fegyelmez, mint mondja, a példamutatással sokkal többre megy.

– Az a véleményem, hogy a szülők felelőssége jó példát mutatni – véli a zenész. – Szerintem a gyerekek azt csinálják, amit otthon látnak. Én imádok olvasni, és nem kellett nyaggatnom Lucát és a két fiamat, hogy olvassanak. Ezt a módszert javasolnám másoknak is. Luca jól tanul, de a fiaimra is büszke va­gyok. Máté most végzett a GNM Színitanodában, és olyan jól beszél angolul, hogy a középfokú nyelvvizsgáról átküldték a felsőfokúra. Márton pedig bölcsészhallgató a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Úgy néz ki, fogatókönyvíró lesz.

Úszás tartja fitten

A kiegyensúlyozott ma­gán­élet sokat segít neki a hétköznapokban is. A Kar­thago elefántjai végigdübörögték a nyarat, negyven koncerten vannak túl.

– Az úszó- és vízilabdás múltam segít fiatalon tartani magam. Sokszor úgy érzem, mintha minket öregnek tartanának, és le akarnának írni. Ezzel na­gyon nem értek egyet, mert most vagyunk a topon. Ötvenezres koncerten, például a Rolling Stones elôzenekaraként a Népstadionban is megálltuk a helyünket a Takáts Tamás Blues Banddel. Nekünk könnyebb, mint a mai fiataloknak, mi fokozatosan szoktunk hozzá, először ötven ember, majd ötszáz, aztán ezrek előtt léptünk fel.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27226_resized.jpg?avcount=1713593411
origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138956_auto_resized.jpg
life.hu

Ha egyetlen kozmetikumot használsz lefekvés előtt, ez legyen az

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141579_auto_resized.png
metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135092_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Elvitték a súlyosan bántalmazott pár hetes csecsemőt a szombathelyi kórházból

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27232_resized.jpg?avcount=1713593411
origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141642_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 19.: a Bika szerencsés, a Skorpiót meglepetés éri

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713593411
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713593411
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144310_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145120_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/MVcTvZc_pQ2pn5eP0OgRxnsTEogtoejfWqaynBCgBbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiYTM0NjM4NGVkZDRiYjc4MzYwODIxN2Q1MjY0NDg0.jpg
Pletyka

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában