Celeb

Szerelmeskedni készült, lebukott a Barátok közt tinije

kbv

2017. szeptember 14. csütörtök 09:00

Szerelmeskedni készült, mamája pedig rajtakapta a 16 éves Lucát a Barátok közt tiné­dzserét. A Lucát alakító Koller Virág elárulta, milyen érzés volt az intim jelenetet forgatni.

Tízéves kora óta a Barátok közt állandó szereplője Koller Virág, akit a sorozattal együtt láttunk felnőni, veszekedni, megszökni, hisztizni – mint bármelyik kamaszt a való életben. Virág karaktere, Luca a kamaszodás és a felnőtté válás egy újabb állomásához érkezett: szerelmével szeretnének együtt tölteni egy éjszakát. Bár sok színésznőnek jutott már a sorozatban ágyje­lenet, természetesen, a 16 éves Virág esetében erről szó sem lehetett. Ennek ellenére, ahogy a sorozatban Lucáéban, úgy Virág életében is nagy nap volt ennek a jelenetsornak a felvétele. Az ifjú színésznő élvezi a szerepével járó összes kihívást, még azt is, hogy  látszólag egy szál törülközőben kellett a kamera előtt állnia.

– Luca és szerelme, Milán már hónapok óta együtt van, fokozatosan kerültek egymáshoz közel. Volt már Lucának szerelme a sorozatban, de még nagyon kislányként, Milán az első igazi. Mint bármelyik tinédzser tette volna, randiztak a Rózsában és csókolóztak is. A mostani jelenetsor is csak ennek a természetes következménye: Luca kezd nővé válni. Aztán persze ez is kínosan alakul számára, az édesanyja egy szál törülközőben lepi meg – magyarázta a történetet Virág, aki egyáltalán nem bánta, hogy a sorozatírók ilyen merész szerepet szabtak rá. Sőt azt is elárulta, hogy ugyan most még sorozatbeli anyukája közbelépett, de szerelmük beteljesülése hamarosan megtörténhet.

– Már annak is örültem, amikor kiderült, hogy lesz egy szerelmem a sorozatban. Egy partnerrel, sok közös jelenetben színészileg nagyon sokat lehet tanulni, ez jó fejlődési lehetőség. A csókolózás sem jelentett gondot, a Milánt alakító Venczli Alexszel jó barátok vagyunk a való életben is, jól tudunk együttműködni. Annak persze örülök, hogy konkrét ágyjelenetet nem osztottak rám, ez könnyebbség – fogalmazott Virág, és elárulta, az, hogy sorozatbeli édesanyja rajtakapta, csak filmbéli énjének  lehetett kínos, neki egyáltalán nem volt az a felvétel.

– A törülköző alatt volt rajtam egy top és egy rövidnadrág is – árult el kulisszatitkot a színészpalánta, hozzátéve, ahogy Luca a sorozatban anyukájával, ő a való életben is édesanyjával beszélné meg szerelmi titkait.

– Jelenleg nincsen párom, és nem is voltam még szerelmes, de ez nem azt jelenti, hogy ne érdekelnének a fiúk. Most azonban elsősorban a sulira és a sorozatra koncentrálok. Viszont ha lenne szerelmem, azt biztosan megbeszélném anyukámmal, nála megbízhatóbb embert ugyanis nem ismerek – mondta Virág.     

Gyerek szereplők

Sokan kerültek be gyerekként a Barátok köztbe, majd miután felnőttek, elhagyták a sorozatot. Az induláskor, 1998-ban például a balhés Berényi Kata és a bájos Dani még kicsik voltak. A rajongók látták felnőni Juga Veronikát, aki 17 évesen, és Váradi Zsoltot, aki 12 évesen került a sorozatba. Szabó Erikát 17 évesen válogatták be Erdélyi Timi helyére, ő 2008-ig játszotta Tildát. Azóta mindketten elvégezték a Színművészeti Egyetemet.

További cikkek

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

life.hu

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megmutatta 17 éves lányát: Emma kész nővé cseperedett - Fotó

hirtv.hu

A Telex már december 7-én bekészítette a meghalt Csollány Szilveszter cikkét

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Felismerik a barátaik hangját a vízilovak

nemzetisport.hu

Női kézi: újabb vb-bronzérmes dán játékossal hozták szóba a Győrt

origo.hu

Elszabadult a nyersanyag ára, ami nélkül nincsenek elektromos autók

nemzetisport.hu

Gyász: Amerikától Ausztráliáig – külföldön is megemlékeztek Csollány Szilveszterről

origo.hu

Kiintettek egy horrorkaravánt az M3-ason, ilyen rakományt még a rendőrök is ritkán látnak - fotók

origo.hu

Meg akart lógni az igazoltatás elől egy somogyi autós, az abroncsaitól a rendőrök is elképedtek