Celeb

Saját zsírjával fiatalodik MC Hawer

ozs

Létrehozva: 2017.09.13.

Amilyen kitüntetett figyelmet fordított két évtizeden át a szeszipari termékekre, legalább olyan olthatatlan kíváncsisággal lesi manapság a szépségipar legtrendibb eljárásait MC Hawer. Ha valamelyik fiatalító beavatkozás felkelti a hiú mulatós sztár érdeklődését, azonnal teszteli magán.

– Számomra egyre fontosabb az ápoltság. Pláne az alkoholizmusom után. Ezért tavaly először a saját zsírommal töltettem fel az arcbőröm. A hasamból szívtak le, nem tudom hány deci zsírt, annak egy töredékét injekciós tűvel befecskendezték a pofazacskómba. Mindezt azért, hogy természetes hatású legyen, ne szilikon – ecsetelte a romboló idővel vívott ádáz harc részleteit Hawer, aki lapunk egyik cikkében figyelt fel a hollywoodi sztárok körében legfelkapottabb bőrfiatalító eljárására.

– A Borsban olvastam, hogy Jennifer Aniston ultrahangos lifting módszerrel tartja fiatalon a bőrét. Gondoltam, ha ez a módszer tényleg ennyire hatékony, akkor muszáj nekem is kipróbálnom. Egy hazai klinika szakemberei vállalták, hogy nagyon erős ultrahanggal bombázzák az arcbőröm mélyrétegeit. Ez egy-három hónap után fejti ki igazán a hatását, ennyi idő, míg beindul a bőr legalsó rétegeiben a kollagéntermelődés.

Az 51 éves mulatós mókamester egyébként már maga sem tudná megmondani, hogy melyik beavatkozással érte el eddig a legszembetűnőbb fiatalodást. – Nehéz eldönteni, fiatalabbnak látszom-e egyáltalán, és ha igen, akkor mi az, mi köszönhető a genetikának, mi ezeknek az eljárásoknak, és mi annak, hogy négy éve már egyáltalán nem iszom. Lehet, hogy a koromnál fiatalabbnak tűnök, de szeretnék így 50-60 között minél jobban kinézni – mondta Hawer.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek