Celeb

Otthagyja a milliomos feleségeket Rubint Réka

Bors

2017. szeptember 28. csütörtök 05:00

<p>Saját erejéből lett ismert ember, nem beleült a tutiba. Ezért sem akar tovább szerepelni a Feleségek luxuskivitelben című műsorban.</p>

Forrás: Zsolnai Péter

Ez aztán a meglepetés! Kedden még azt írta Facebook-oldalán Rubint Réka a Feleségek luxuskivitelben című műsorban vállalt szerepe kapcsán: – Megszerettem a szereplő lányokat és a stábot is. Nekem a családom és a munkám az éle­tem! Így vagyok boldog! Ez vagyok én!

Ehhez képest bomba meglepetés: Réka alig pár epizód után kiszáll a VIASAT3 legújabb műsorából.

A Bors megpróbálta szóra bírni őt, de hiába, még magáról a műsorról sem akar nyilatkozni. Műsorbéli társa, Köllő Babett is éppúgy megkedvelte Rékát, ahogyan a fitneszkirálynő is megszerette szereplőtársait.

– Egy szimpatikus nőt ismertem meg Réka személyében – mondta Babett.

Mi lehet az ok? Annyi biztos, Réka a kezdetek óta kilógott a milliomosfeleségek sorából. Már a forgatás előtt tisztázta a feltételeit: noha az egész ország tudja, hogy férjével, Schobert Norbival milliárdos cégbirodalmat építettek fel, mégsem fog kérkedni a realityben a vagyonukkal. 

A Bors úgy tudja, Réka komoly tárgyalásokat folytatott a csatornával arról, hogy hol a határ.

– Attól tartott, hogy egy kalap alá veszik őt a többi feleséggel, és nem lesz hiteles, hiszen úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ő egy átlagos, hétköznapi ember. A többiekkel ellentétben ő a férjével együtt építette fel az életét, nem csak beletette a formás lábát a tutiba. Az imázsa végét jelentené, ha beállna a sorba és azzal haknizna a műsorban, hogy hány négyzetméteres a gardróbja, és hány milliót költ havonta ruhákra. Úgy tudom, nem volt hajlandó megmutatni még a házukat sem, pedig a többiek beengedték a kamerát akár a hálószobájukba is. Abba sem ment bele, hogy részt vegyen a milliomos nők cicaharcaiban – magyarázta a Borsnak az egyik neve elhallgatását kérő stábtag, aki hozzátette, nem kérdés, biztosan van az a pénz, amivel rávették Rékát arra, hogy adja az arcát a műsorhoz, még ha csak úgy is, mint egy hébe-hóba feltűnő mellékszereplő. 

Réka távozása azért is meglepő, mert ő a műsor úgynevezett húzóarca: ő a legismertebb, ezt bizonyítja az is, hogy az nlcafe.hu felmérése szerint a legszimpatikusabb feleség a hat nő közül. Ennek csak látszólag mond ellent a bors­online felmérése, miszerint ő a legkevésbé kedvelt, valójában arról van szó, hogy a nézők, olvasók ed­dig csak őt ismerték, csak róla tudtak egyáltalán bármilyen véleményt alkotni.

Sokkolóan népszerű

A Feleségek luxuskivitelben amerikai verziója, a The Real Housewives elképesztő népszerűségnek örvendett. A világ egyik legmegosztóbb műsorának is megválasztották, 2006-os indulása óta tizennyolc amerikai és nemzetközi verziót élt meg.

A műsornak helyt adó VIASAT3 csatornától közölték: Rubint Réka azokban az epizódokban, amelyekben szerepel, pontosan akkora hangsúlyt kap, mint a többi főszereplő. Viszont sűrű időbeosztása, folyamatos elfoglaltságai és hosszabb nyári szabadsága miatt nem tudott minden epizód forgatásán rendelkezésre állni. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

borsonline.hu

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

she.life.hu

Miért csaljuk meg a másikat? Talán csak a szívünk túl nagy...

hirtv.hu

Brutális támadás: Fényes nappal verték véresre a kutyasétáltató nőt - 18+

kemma.hu

Május 1. úti gyalogosgázolás: megszólalt az édesanyjáért aggódó férfi

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: Kamerun legyőzte a vészkapussal felálló Comore-szigeteket

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

ripost.hu

Összeomlottak Varga Irén rajongói. Kedvencük bejelentette, hogy nincs tovább

borsonline.hu

Megható! Csollány Szilveszter utolsó fotója, amit megosztott magáról

origo.hu

"Fojtogat a sírás, megszólalni is alig tudok" - Magyar Zoltánt megrendítette Csollány Szilveszter halála