Celeb

Megdöbbentő fotók kerültek elő Horváth Éváról és Ganxsta Zoleeról

Bors

Létrehozva: 2017.09.15.

Módosítva: 2023.09.05.

Egészen különleges fotósorozat készült Horváth Éváról, az ex-szépségkirálynő ezeken vagy egy árok szélén, egy óriási szemétkupacban fekszik koszosan, vagy egy autó után fut lélekszakadva.

Éva egy felkérésnek tett eleget, szerencsére semmi baja, nem úgy, mint azoknak a kutyáknak, akiket tényleg autóból dobálnak ki az út szélére, majd hagynak ott gazdáik, akik megunták őket. 

A szerepcserés fotók egy sorozatot alkotnak, elhajtanak autókázni, egy kihalt helyen kihajítják Horváth Évát, aki feltápászkodik és próbálja beérni szeretett kutyáját, de ő elhajt. Ezután jön a felismerés, hogy már nem kell, ezért kidobták, mint egy üres tejesdobozt.

Ripka Dániel fotográfus ötlete nyomán 8 ismert ember állt modellt és olyan fotósorozatok születtek, amelyek az állatkínzást elkövető ember és az áldozatul esett állat szerepét cserélik fel.

Természetesen mind a fotós, mind a modellek, mind a maszkmester honorárium nélkül vállalták, hogy segítenek az Állatvédőrségnek felhívni a figyelmet az egyre növekvő számú állatkínzásos esetekre. Éva sorozata az állatelhagyások kétségbeesett és magányos pillanatait mutatja be, ahogy a kutya ráeszmél, ez nem véletlen, nem jönnek vissza érte már soha, hiába nem csinált semmi rosszat.

Korábban Gaxsta Zolee birkózott meg az életéért – ahogy a kutyaviadalokon az ebek, akiket erre idomítottak gazdáik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek