Celeb

Halálának hírére ébredt Vágó István

ozs

2017. szeptember 23. szombat 05:10

<p>Az egykori tévés Facebook-oldala fekete kerettel nyílt meg péntek reggel. Vágó biztos benne, hogy ellenségei űzték vele a gonosz tréfát.</p>

Bizarr meglepetés érte a kvízprofesszort, amikor megpróbált belépni privát Facebook-oldalára, ugyanis profilja minden előjel és értesítés nélkül Vágó István emlékoldallá változott. Normális esetben csak a profil birtokosának halála után változhat emlékoldallá egy profil, ezt a közösségi oldalnál kérvényezni kell. 

„Micsoda hülyeség ez az em­lékoldal? Élek és virágzom!” – cáfolta a saját halálhírét Vágó egy másik, ideiglenes profilról bejelentkezve, ahol mindenkit arra kért, jelezze a Facebook-alapító Zuckerbergék felé, hogy él és virul, ezért minél hamarabb állítsák vissza az eredeti oldalát.

– Morbid dolog ez az egész. Alighanem a barátaim segítségével újjászülettem, szerencsére már visszaállt minden a régi kerékvágásba, ismét én kezelem a saját oldalamat – kezdte Vágó István. – Nekem nincs annyi időm, hogy a végére járjak, de egy oknyomozó újságírónak kiváló téma, hogy kiderítse: mi alapján nyilvánít halottnak bárkit is a Facebook? Mert nem feltörték az oldalamat, hanem valószínű az ellentáboromból egyszerre tö­megesen jelezték halálhíremet az üzemeltetőknek – morfondíro­zott a kvízprofesszor, aki sejti, kik állhatnak a rosszindulatú támadás hátterében.

Csípős

A kvízmester nem hitt a homeopaták gyógyító erejében. Hát most megtapasztalhatta „gyilkos” erejüket. Már ha tényleg ők voltak… Kozák Ágnes

– Miután a héten hivatalosan is elismerték, amit a Szkeptikus Társasággal régóta hangoztatunk, miszerint nincs bizonyíték arra, hogy a homeopátia valóban hatna, így nem tartom kizártnak, hogy abból az érdekeltségi körből követték el ismeretlenek. Bosszantó a dolog, mert gátolnak az ismeretterjesztésben. Egyébként gyakran kapok fenyegetéseket személyes üzenetekben. Nem ijedek meg tőlük, csak törlöm őket a látókörömből – mondta Vágó.

Másokat is temetnek

Vágó István már „rutinos halottnak” számít, legalábbis nem ez volt az első alkalom, hogy halálhírét keltették. Különböző lájkvadász oldalak már többször halottnak nyilvánították. Ugyanennek az internetes átoknak esett áldozatul idén tavasszal Tóth Gabi, aki egy szelfi kíséretében kérte meg rajongóit, hogy ne gyászoljanak. Legalább ennyire morbid volt, amikor arról terjedt álhír, hogy Zámbó Jimmy a bolygó túlsó felén él és virul.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Az első éjszaka a legnehezebb – sztárfutballisták a rács mögött

metropol.hu

Káprázatos szépség: 13 évesen kezdett őszülni Juhász Anna, az erdélyi aranyhaj – Fotók!

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

mandiner.hu

Orosz kivonulást követel a Litván Nagyfejedelemség területéről egy litván politikus

kemma.hu

10 nap egészséget kapott Lilla: a tatabányai kislányért megmozdult a CsodaCsoport

origo.hu

Húsz év után először láttak újra „varázsnyulat”

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

mandiner.hu

Oroszország harckészültségi ellenőrzésekbe kezdett

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt