Celeb

Fájdalomcsillapítás nélkül szült Szinetár Dóra

kbv

2017. szeptember 22. péntek 10:00

Négy kilóval, vízben jött világra Benjámin, akivel édesanyja szerint a három gyermeke közül a legkönnyebb volt a szülés.

Sokat eszik, békésen alszik – egyszóval a hatnapos csecsemők teljesen átlagos és gondtalan életét éli Szinetár Dóra és Makranczi Zalán vasárnap született kisfia, Benjámin. Csak a kicsi érkezésével hétfősre duzzadt família élete bolydult fel kissé, igaz, Dóra rutinos édesanyaként könnyen veszi az akadályokat. A színésznő a hot! Magazinnak mesélt a szülésről, amihez a víz erejét választotta, viszont fájdalomcsillapítást nem kért. A sötétbarna hajas baba négy kilóval jött a világra.

– Vasárnap délután hat körül kezdődött a nehezebb része, és kilenckor már meg is született Benjámin, vízben. Nagyon jó élmény volt, olyan, amilyenre számítottam. Sokat segít a víz, meg az is, hogy negyvenéves vagyok – mesélte a lapnak Benjámin érkezéséről a kismama, aki mellett férje, Zalán is végig jelen volt a szülőszobán.

– Nem érzem magam fáradtnak, három óra vajúdás nem olyan sok A három szülésem közül ez volt a legkönnyebb – folytatta a színésznő.

Dórit és a picit már hazaengedték, Benjámint a szülei mellett nagyszülei, Szinetár Miklós és Hámori Ildikó, és a színésznő két nagyobb gyermeke, Márton és Zorka rajongja éppen körbe. A Szinetár család ugyanis egy többgenerációs házban él.

– Gyönyörű nagy gyerek, szép stramm baba, erős kisfiú lesz – mesélt lelkesen a Borsnak harmadik unokájáról a nagypapa, aki azt is elárulta, ahogy az édesanyát, úgy a kicsit sem viselte meg a szülés. – Dóri teljesen jól van, úgy jár-kel, mintha mi sem történt volna. Nem hiába, rutinos már. Segítünk, amiben tudunk, elsősorban a nagymama, aki főz, ha kell, vagy Zorkát viszi az iskolába – mesélte Szinetár Miklós.

Gyerekek és házasságok

Dórát többen is támadták, hogy a harmadik apukától a harmadik gyermekét várja. Pedig a színésznő nem arról híres, hogy hetente váltogatná partnereit. Lőcsei Jenő balettművésszel 17 évesen házasodott össze 1993-ban, két évre rá született meg fiuk, Márton. 2005-ben házasodott össze Bereczki Zoltánnal, akivel nyolc évig éltek együtt, kislányuk, Zorka 2007-ben jött a világra. Makranczi Zalánnal 2012-ben szerettek egymásba, Benjámin is házasságban született.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

life.hu

Szívszorító felvétel! Utolsó tévés szereplése idején már az életéért küzdött Csollány Szilveszter

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

origo.hu

Ismét keserű évet zárt a mézpiac, most a magas árak sem segítenek

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: Stopiráék kettős emberhátrányban búcsúztak

mandiner.hu

Márki-Zay kocsmában járt, számon kérték rajta az indiai szemműtéteket

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

origo.hu

Meg akart lógni az igazoltatás elől egy somogyi autós, az abroncsaitól a rendőrök is elképedtek