Celeb

Első szerelem: Csúnyának találták a fiúk Sütő Enikőt

A. T.

Létrehozva: 2017.09.11.

Szinte hihetetlen, hogy a fiúk sokáig tudomást sem vettek Sütő Enikőről, mert  nem találták elég vonzóak. Utólag aztán bánkódhattak, hogy a lány, akit messziről elkerültek, óriásplakátokról mosolygott vissza rájuk, és az ország egyik leghíresebb mo­dellje lett. 

De ne szaladjunk ennyire előre az időben, mert Enikőnek több nehézséggel is meg kellett küzdenie, mire végre nőként tekintettek rá az erősebb nem képviselői. Azt is hozzá kell tennünk, a későbbi modell már a bőlcsődében szerelmes volt.

– Anyukám mesélte, hogy amikor egymás mellett öltöztettek, vetkőztettek minket Szőcs Ferivel, én vadul puszilgatni kezdtem. Jó lenne tudni, mi lett vele azóta – meséli Enikő. – Csúnya kislány voltam, a fiúk nem néztek meg. Előfordult, hogy a barátnőim biztatására odamentem egy szemüveges fiúhoz (vonzódtam a szemüveges srácokhoz), és mondtam neki, hogy szeretnék vele járni. Ő ezt nem akarta. Tizenegy éves voltam, és örökre megtanultam, hogy vannak férfi és női szerepek az életben. Ezután csak sóvárogva néztem a fiúkat.

Aztán eltelt néhány év, ami Enikő külsején is nyomott hagyott, ahogy ő fogalmaz, szépülni kezdett. Ő viszont a fiatalon szerzett rossz tapasztalatai miatt kerülte a fiúkat, inkább a tanulásra koncentrált, mígnem húszéves korában ő is átélhette az első igazi szerelem érzését.

– Öt évig alkottunk egy párt, majd külföldre ment dolgozni, és a távolság elszakított minket egymástól – mondta Enikő, majd meglepő dolgokat árult el férfiideáljáról. – Életkoromtól függően mindig más típusú fiúk tetszettek. Tizenévesen a külső alapján ítéltem meg a fiúkat, majd jött az intellektuális korszakom. Szerelmes voltam Woody Allenbe, és odavol­tam Demjén Ferencért is, akinek a tehetsége nyűgözött le. Ké­sőbb eljutottam oda, hogy a jóság, az emberi érték lett fontos. 

Enikő háta mögött ma már több házasság is van, de a szerelembe vetett hitét nem veszítette le. 

– Nagyon romantikus, érzelmes alkat vagyok. Van az az érzelem, amiért érdemes a fájdalmat is vállalni. Hiszek a szerelemben és abban, hogy a szerelmet a mostban, a pillanatban kell megélni, mert nagyon illékony. Ki tudja, másnap ott lesz-e még az éle­t­ünkben? 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek