Celeb

Egy nap alatt elkölt 9 milliót Csősz Boglárka

D. A.

Létrehozva: 2017.09.26.

Csak úgy röpködnek a milliók Csősz Boglárka pénztárcájából, ha útnak indul, hogy beszerezzen magának pár szemrevaló ruhát vagy kiegészítőt.

Milliárdos Üzletember férje, Burek nem dorgálja meg a nejét, ha sokat költ, sőt még csak nem is szól érte. Az Apám beájulna című film egykori szereplője most a Viasat3 Feleségek luxuski­vitelben című műsorában szerepel. Az adás­ban mi is megláthatjuk azt az 1300 négyzetméteres luxusvillát, ahol török férjével és a kényelmükről gondoskodó személyzettel él.

– Volt, hogy egy vásárlás során elköltöttem 20-30 ezer eurót (6-9 millió forint) Nem volt kevés. Azért minden alkalommal nem szoktam ennyit költeni – szerénykedik a modell, amikor a Bors az életmódjáról faggatja, és megtudjuk, hogy Bogi nem ingyenélő, már producerként is kipróbálta magát.

– Két filmem elkészült, de van egy szépséghálózatom, és két szépségklinikám is. Az esküvőm pedig olyan volt, amilyenről minden nő álmodik. Hétszáz vendég ünnepelt velünk – meséli a modell. A Viasat3-on futó műsor egyik stábtagja másról is csacsogott, elárulta lapunknak, hogy Bogi miatt többször csúszott a forgatás.

– Mindig milliós ékszerek és több százezres ruhák voltak Bogin. Olyan fontos volt neki, hogy ő legyen a feleségek között a legdögösebb, hogy mindig rá kellett várni a legtöbbet. Jól megizzasztott bennünket. Egyszer például az isztambuli Forma–1-pályán Porschét hajtottak a lányok, és csak emiatt a jelenet miatt Bogi vett egy ugyanilyen márkájú cipőt, hogy stílusos legyen. Természetesen több száz­ezerért… A Feleségek luxuskivitelben új epizódjait hétfőnként láthatjuk a Viasat3-on.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek