Celeb

A pszichológus szerint Rékasi úgy viselkedik, mint egy lázadó kamasz

Bors

Létrehozva: 2017.09.19.

<p>A szakember úgy véli, nem tudja kezelni a feszültséget a színész, ezért vonult ki sértetten a vele szervezett beszélgetésről.</p>

Forrás: Csányi Kriszta

Pár perc után vetett véget a József Attila Színházban tervezett talkshow-nak szombat délután Rékasi Károly. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a színészt feltehetően az érdeklődés hiánya borította ki, a teátrum kávézójába meghirdetett eseményre ugyanis a színház más részéből nem ért át időben a közönség. A botrány szenvedő alanya volt Rékasi beszélgetőpartnere, Verebes István rendező is, aki a színésznek adott igazat. De vajon mi volt a valódi ok, amiért ilyen hamar elszakadt a cérna? Mivel az érintetteket az esemény óta hiába keressük, szakértő véleményét kértük.

– Az biztos, hogy sokat szenvedett az utóbbi időben, a válása, balesete miatt tele van diszkomfortérzéssel – mondta a Borsnak Rusz Edit pszichológus, családterapeuta. A színész két éve szenvedett súlyos balesetet motorjával, szerepeit vissza kellett mondania, kiesett a Barátok köztből is, a gyógyulás elhúzódott. Az utóbbi időben azonban több jó dolog is érte. Nemrég visszatért a sorozatba, és színházában is szerepekkel várják. Válása után magánélete is rendeződött, Pikali Gerdával boldog párkapcsolatban él. A történtek alapján azonban úgy tűnik, mégsem elégedett, a szakember pedig attól fél, ezzel a rossz hangulattal önmagának is árthat.

– Segítené a gyógyulását, ha pozitívabban állna hozzá a dolgokhoz – véli Rusz Edit. – A pszichológus szemével azt látom, hogy lelki mélyrepülésben van, annak ellenére, hogy az állapota javul. A baleset előtt minden jól ment, most pedig nem tudja elviselni, hogy nem tud úgy teljesíteni,  ahogy szeretne. Nem tudja kezelni a feszültséget, ezt a pszicholó­giában úgy hívjuk, regresszióba megy át. Szélsőségek irányítják, úgy viselkedik, mint egy lázadó kamasz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek