Celeb

Színésznő lesz az egykori x-faktoros

kbv

Létrehozva: 2017.08.16.

Belevaló, bulis, mégis kissé tapasztalatlan csajt játszik első filmszerepében Kováts Vera. Az egykori tehetségkutatós énekespalánta a 16 éves kori önmagához nyúlt vissza, hogy hitelesen alakíthassa a Pappa Pia Zitáját. És bár sosem próbálkozott hasonlóval, máris komoly szerepet bíztak rá: a főszereplő húgát játssza, nem egy csókjelenetet is vállalva.

– Korábban játszottam a Thália Színház Starfactory című előadásában, de akkor még nem gondoltam, hogy a színészet felé visz majd az élet. Zitát könnyű volt eljátszani, nagyon hasonló a tiné­dzserkori önmagamhoz. Tizenhat évesen, vidékről a fővárosba költözve én sem akartam mást, csak bulizni. Aztán az X-Faktor miatt gyorsan fel kellett nőnöm – mesélte Vera, aki szerepe szerint a filmben Miller Dáviddal, Miller Zoltán és Ullmann Mónika fiával esik szerelembe.

– Dávid sokkal tapasztaltabb színész, mint én, sokat segített a felkészülésben. Nem sorrendben vettük fel a jeleneteket, az első forgatási napomon máris csókolóznunk kellett. Keveset aludtan előző éjszaka, de Dáviddal mindent részletesen átbeszéltünk előtte – magyarázta Vera, hozzátéve, akkor nem volt párja, ez könnyebbséget jelentett számára.

Ám azóta rátalált a szerelem, tart is tőle, miként fogadja kedvese a szerelmes jeleneteket.

A magánélete mellett a karrierje is új irányt vett: eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni, ezért beiratkozott a Pesti Magyar Színiakadémiára, hogy többé ne kelljen amatőrként kamera elé állnia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek