Celeb

Nagy Feró: Imádom a Pappa Piát!

Bors

Létrehozva: 2017.08.15.

Forrás: Bors

A sztárvilág színe-java megjelent a Pappa Pia musical hétfő esti, premier előtti vetítésén. Ott voltak a készítők és az összes szereplő, Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Rátóti Zoltán, Ostorházi Bernadett és az x-faktoros Kováts Vera is. Dobó Katát elkísérte kedvese, Zsidró Tamás, Ördög Nóri pedig férjével, Nánási Pállal érkezett. Sándor Pál Kossuth-díjas rendező is tiszteletét tette. 

Feró a családjával érkezett a vetítésre, és nem volt lámpalázas.

– Legfeljebb csak azért izgulok, hogy sokkal nagyobb sikere legyen a filmnek, mint amit megjósoltam. Egyébként én elsöprő sikert jósoltam… Biztos vagyok benne, hogy ez lesz az év legnézettebb filmje. Jól éreztem magam a forgatásokon, mivel magamat kellett játszanom: egy öregedő rocksztárt, aki azt hiszi, még most is fiatal. Ez tulajdonképpen így is van, hiszen volt olyan, hogy egy koncertről, Csíkszeredáról reggel hatra érkeztem meg a forgatásra és hétkor már kamera előtt álltam. De imádtam, hiszen exhibicionista vagyok – mesélte lelkesen Feró a Borsnak.

Megjelent Andy Vajna és felesége, Tímea is.

– Egy órája szállt le a gépem, Görögországból érkeztem, negyvennyolc órája nem aludtam, csak buliztam előtte – mondta Timi a Borsnak a vetítés előtt. – Izgatottan várom a filmet, mert úgy érzem, az én fiatalko­romat idézi fel, de azt hiszem, minden korosztályt megérint.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek