Celeb

Milliárdosfeleségek vendégeskedtek Boginál

Munkatársunktól

Létrehozva: 2017.08.13.

Még a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek is elállt a lélegzetük, amikor megpillantották azt a kacsalábon forgó palotát, amelyben Csősz Bogi magyar színésznő-producer él török üzletember férjével, Burakkal. Igazi királylányként érezheti magát isztambuli otthonukban, egy 1600 négyzetméteres luxusvillában. Medence, teniszpálya, méregdrága bútorok, berendezések és a világ egyik leggyönyörűbb panorámájú kertje gondoskodik arról, hogy a házaspár jól érezze magát. A színésznő azonban nemcsak férjével osztozkodik az emeleteken, több magyar vizslát is tart, amiknek szabad bejárásuk van mindenhová. 

Az álomélethez álomutazások dukálnak: Bogi minden útjára elkíséri férjét, szinte már az egész világot bejár­ták együtt. 

Az Apám beájulna egykori sztárja hat évvel ezelőtt ment feleségül a milliárdos férfihoz, életét pedig ősztől követhetik nyomon a Viasat3 nézői a Feleségek luxuskivitelben című saját gyártású műsorban. A házaspár vendégül látta Törökországban a műsor tehetős feleségeit, Rubint Rékát, Farkas Rita étteremtulajdonost, Köllő Babett operettszínésznőt, Vasvári Vivien modellt és a gyermekruha-készítő Schmaltig Dalmát. Tejben-vajban fürösztötték őket: aranyozott bútorok és hatalmas medence várta őket a szállodában.

S hogy miért vállalta el a realityt?

– Már kilenc éve kint élek Isztambulban, Törökországban, a szívem csücske. Jelenleg két produceri munkám is van a színészet mellett, ami új megmérettetés számomra. Mivel mindig is a saját utamat jártam, és a kihívások emberé­nek tartom magam, a műsort is szívesen vállaltam. Elsődleges célom, hogy a műsor által a két nemzet kultúrája közelebb kerüljön egymáshoz, és nemcsak Törökországban de Magyarországon is színész-producerként ismerjenek meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek