Celeb

Munkát ad a fiának Laár András

GYLF

Létrehozva: 2017.07.13.

Azt szerette volna, ha a fia gitározik, de ő a dobok szerelmese. Laár András, aki holnap már munkáltatója is a fiának, közös vállalkozásukról, a Grotexről is nyilatkozott a Borsnak.

Borítékolva volt, hogy Laár András gyermeke zenész lesz?

Dávid tízéves volt, de az is le­het, hogy csak kilenc, amikor elkezdett magától dobolni. Igazából én azt szerettem volna, ha gitárt vagy valami hasonló hangszert választ, de ő dobolni akart. Nemrég találtam egy vi­deót ebből az időből, azon is kijelenti egyértelműen: ő dobos akar lenni. És az lett belőle. Sőt kitanulta a Japánból származó úgynevezett taikót is, és ma már Magyarország első ja­pán­dobcsoportjának a vezetője.

Hogyhogy nem szóltak még hírek közös sikerekről?

Többször próbálkoztunk már együtt, csak mindig befulladt a dolog. Nem a kapcsolatunk, hanem a projekt, amibe belevágtunk. De tavaly a Laár 60-on már Dávid dobolt az Arénában. Azután határoztuk el, hogy amit abból a műsorból ki lehet hozni, még megpróbáljuk együtt. És ez lett a Grotex zenekar, amelynek az ab­szurd szövegeim, verseim képezik az alapját. Barabás Béla és Galántai Zsolt pedig az ország legjobb gitárosai közé tartoznak, ebben a formációban bízom most a leginkább.

És a L’art pour l’art meg a KFT?

Természetesen azok is működnek és üzemelnek. Sőt a Grotex is játszik L’art pour l’art-számokat, például a Fületlen fiút, meg KFT-dalokat is. Mindent, ami illeszkedik a koncepciónkba. Nagy öröm nekem a fiammal zenélni, hiszen ő mindig arról álmodott, hogy a Grotexben dobol majd. Péntek este az A38 Teraszon láthatnak minket először együtt.

Polgári foglalkozása, családja nincs is?

Dehogynem. Kertekkel, kertészkedéssel foglalkozik. Egyébként közgazdász végzettsége van. Amúgy az élettársával él, körülbelül tizenöt éve már, és nevelőapukája egy tizenhét éves lánynak. Általa így én még nem vagyok nagyapa. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek