Celeb

Kozso csak viccelt a delfinekkel, ám szerinte, őt nem érti meg senki

Bors

Létrehozva: 2017.07.21.

Kozso mostanában nem pozitív hírekkel került címlapra, ezúttal sem. A Blikk készített vele interjút, amelynek középpontjában a napokban bemutatott performansza volt, a zenész a Mokka kamerája előtt beszélt mindenfélét, leginkább olyasmit, aminek nincs sok értelme, és tette ezt Hujber-féle összefüggéstelenséggel. Kozso többek között kijelentette, hogy a Balatonban delfinek élnek.

– Nyilván nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy nincsenek delfinek a Balatonban, ez csak egy kis vicc akart lenni – fakadt ki a lapnak az énekes, aki azt is elárulta, hogy a történtek miatt most jó időre visszavonul.

– Szomorú, hogy én bármit tehetek, abban a rosszat keresik az emberek. Elkönyveltek valamilyennek, és ha megfeszülök sem látják be, hogy nem vagyok én rossz. Szerda este jelenésem lett volna valahol, de már oda sem mentem el. Nem akarom kitenni magam annak, hogy mindenki faggasson, kérdezgessen, aztán persze úgysem hisznek nekem. Egy jó időre visszavonulok a szerepléstől, persze a koncertjeimet nem mondom le – jelentette ki Kozso.

A vihart kiváltó interjú:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek