Celeb

Papadimitriu Athina: Tíz éve nem volt férfi az életemben

kbv

2017. június 29. csütörtök 05:00

A színésznő nem tagadja, elviselhetetlen a férfiaknak energikusságával és határozottságával. De ez nem feltétlenül az ő hibája: Athina nem tartja elég erősnek a korabeli férfiakat.

Előny is, hátrány is, hogy mindig energikus, ami a szívén, az a száján, a véleményét sosem rejti véka alá. Ha kell, maga cserél villanykörtét, lovat pucol, abrakol és játszik. Szóval Papadimitriu Athina erős és határozott nő, amit egyáltalán nem bán persze, azt viszont már annál in­kább, hogy e tulajdonságai miatt bizony a férfiak egyszerűen elriadnak tőle.

– A pár­kap­cso­­lataimban min­­dig azt éreztem, hogy rengeteg vagyok. Szerettem volna visszavenni, mert mindig meg akartam felelni. Sokszor feladtam magam, de nem voltam tőle boldog. Azért vagyok egyedül, mert nem találom azt, aki engem elvisel – mondta őszintén Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának felvételén Athina, aki később a Borsnak is kifejtette, mit is ért pontosan „elviselhetetlenségén”.

– Annak ellenére, hogy itt szü­lettem, igazi mediterrán tí­pusú nő vagyok, tele érzelemmel, és ezt nem is titkolom. Szeretik a férfiak ezt a típust, de nem egy párkapcsolatban, ott kép­telenek elviselni az erős nőt, az ugyanis gyengíti a férfit. Nekik olyan nőre van szükségük, aki hisztis, nyafog, az apró problémáival a férfihez fordul, ő pedig megoldhatja. Én nem vagyok hisztis, egyszerűen az igazságtalanságot nem bírom elviselni, ami ellen fel is emelem a hangomat, a véleményemet nem szoktam véka alá rejteni – mondta lapunknak a színésznő, aki elárulta, volt idő, hogy próbált „puhább” lenni, de a legkevésbé sem élvezte ezt a szerepet.

– Jól érzem magam így, és a barátaim is így szeretnek. Tíz éve vagyok egyedül, ez alatt futó kapcsolatom sem volt, nem is vagyok képes rá. Én beleszeretek valakibe, és ezerrel beleadok mindent. Ezalatt egyébként nem is voltam nyitott, ha udvarolt is volna valaki, én nem vettem észre – magyarázta Athina, aki azért természetesen nem csak magában látja a hibát.

– 62 éves vagyok, fiatalabb férfiakkal nem kezdenék. Ám a korombeli férfiak közel sem tartják olyan jól magukat. Míg egy spa­­nyol, olasz, mediterrán férfi 65 évesen még igen jól néz ki, addig itthon elhagyják már magukat – vélte Athina, akit most azért sem vonz különösebben a pasizás, mert egy egészen másfajta szerepben tündökölhet. Vasárnap megszületett Trokán Péter színművésszel közös Anna lányának a kisfia.

– Nagymama lettem, hol érdekel engem a pasizás??? Karcsi vasárnap éjszaka született, Anna nagyon ügyes volt, végtelenül büszke vagyok rá. Annak ellenére, hogy első baba, egy percig sem izgult, és azóta is nagyon szépen és természetesen bánik a kisfiúval. Karcsi 3 kiló 17 dekával és ötven centivel született! – újságolta a büszke nagymama.

Előző életében

Gyurkó Katalin asztrológussal beszélgetve sok érdekesség derült ki a színésznő előző életeiről. Ezek szerint valaha jó boszorkány volt, tele tudással és energiával, akit ennek ellenére megégettek. Egy másik életében ott volt a francia forradalomban, de létezett a levegőben szárnyaló kondorkeselyűként is, amelyet azonban nyílvesszővel szembe lőttek.

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

origo.hu

A legrosszabb helyen próbált besorolni egy furgonos az M1-esen, mentőhelikopter vitte el - videó

metropol.hu

A jég alatt találták meg az eltűnt tanár holttestét Tatabányán

origo.hu

Szenzáció a kézi Eb-n: kiesett a világbajnok

magyarnemzet.hu

Három órán át tárgyalt Bajnaival Márki-Zay egy londoni étteremben

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

nemzetisport.hu

NB I: megszorongathatják az üldözők a címvédésre törő Ferencvárost

origo.hu

Stabil kilátással megerősítette a magyar államadósosztályzatot a Fitch Ratings

borsonline.hu

Meztelenül mutatta meg a világ egyik legszebb fenekét Alena - 18+

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

origo.hu

Veszélyes buborékra figyelmeztet Európa leggazdagabb embere