Celeb

Liptai: Megijedtem, hogy Panka színésznő akar lenni

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2017.05.02.

<p>A műsorvezetőnő nem véletlenül tartotta távol magát az édesapjától, az alkoholista férfi nem volt épp követendő minta a számára. Liptai jobb példával jár elöl, de szeretné, ha a lánya önállóan érvényesülne.</p>

Forrás: Fejér Bálint

Liptai István magányosan halt meg, élettelen testére a szomszédok által kihívott rendőrök találtak. A halála természetesen nagyon megviselte Claudiát, de hogy a műsorvezetőnő a tragédiát megelőző években – noha anyagilag mindig is segítette – miért nem volt hajlandó találkozni az apjával, sosem beszélt. Pedig István mindent megtett annak érdekében, hogy újra összehozza a családot, újságok címlapjain üzengetett Diának – ahogy ő nevezte a lá­nyát –, hogy nagyon szívesen találkozna vele és csöppnyi unokájával, az akkor még alig 4-5 éves Pankával. Liptai Claudia azonban rendre elzárkózott a találkozóktól, amiért a közvélemény sokszor ostorozta a színésznőt, akit szívtelenséggel vádoltak. 

Péntek este, a Samsung Galaxy S8 és S8+ támogatásá­val megrendezett rendhagyó NőCom­ment előadás vendége volt Ábel Anita, Balázsovits Edit, Hajós András, Kovács Patrícia, Risztov Éva és Liptai Claudia, aki a gyerekek pályaválasztásáról szóló blokkban végre el­árulta, mi volt a konfliktus közte és az édesapja között.

– Pankát megkérdeztem, mit akar majd csinálni, ha felnőtt lesz. Először megijedtem, mert azt mondta, színésznő, műsorvezető lenne (...) én megértem, hogy a gyerekek azt a mintát követik, amit otthon látnak, de nem kell ennek feltétlenül így lennie. Az én apám például alkoholista volt, nem bántam, hogy nem ezt a mintát vittem tovább – teszi hozzá a műsorvezetőnő meglepő őszinteséggel.

– Panka nemrég azzal állt elő, hogy csinálni akar egy YouTube-csatornát. Kérdeztem, milyen tartalmat szeretne ott megosztani? Azt mondta, például tini sminktanácsokat adna. Azt mondtam neki: Szívem! Nagyjából nyolc éve tornázol, mindent tudsz erről a sportról, te abba beletettél nagyon sok munkát. Tudom, hogy ismeri az egész ország a pofikádat az apád és az anyád révén, de a sportoló te vagy. Próbáld megérteni, hogy ha nagyközönség előtt csinálni akarsz valamit, akkor legyen mögötte valós tartalom is. Re­mélem, megértette. Örülök neki egyébként, hogy Panka egy erős egyéniség, egy önmaga valakije, amellett persze, hogy a Liptai Claudia és a Gesztesi Károly gyereke, de ezzel együtt egy önálló valaki. Abban kell nekem segítenem őt, hogy elkülönüljön a híres szüleitől.

Együtt tervezik meg az esküvőt

A frissen eljegyzett színésznőnek kisfia, Marcell születése óta ez volt az első színpadi megjelenése, így bizton számíthatott rá, hogy lesz, aki megkérdezi: mikor tervezi összekötni az életét a gyermekük édesapjával, Pataki Ádám mestercukrásszal.

– Ebben a pillanatban nagyon örülök a lánykérésnek, ami igazi meglepetésként ért. Teljes az életem, és elmondhatatlanul boldog vagyok. Az esküvőt közösen fogjuk kitalálni és megtervezni, de ezt még nem kezdtük el – mondta a Borsnak Liptai.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek