Celeb

Csaknem teljesen megvakult DJ Dominique – otthon lábadozik műtétje után

Fái

Létrehozva: 2017.05.13.

<p>Nem tudni, mitől, de leszakadt a retinája, ezért sürgős műtétet kellett végrehajtani DJ Dominique szemén.  </p>

Hazaengedték a kórházból, már az otthonában lábadozik Várkonyi Attila, alias DJ Dominique, aki nem tudja, mitől vált le a retinája.

– Mivel nagyobb mechanikai hatás váltja ki, mint például egy autóbaleset, csak arra tudok gondolni, hogy akkor történt, amikor szombaton leugrottam a színpadról a közönség közé, pont úgy, ahogy máskor – magyarázza Attila. – Akkor nem éreztem semmit, de mivel nem ütöttek meg, nem voltam ittas, más nem lehet. Az orvosok azt feltételezik, hogy akkor megrepedt a retinám, ami a látásért felelős hártya. Először csak egyharmadban nem láttam, aztán kettő, és mire bementem a kórházba, megvakultam a jobb szememre.

Attilának eszében sem volt a vizsgálat után ott maradni, bement a Sláger Rádióba és felvette a hétvégi műsort, amiben Kiki és Kefír lesznek a vendégei.

– Nem volt más választásom, különben elmarad a Sztársáv – szögezi le. – Akkor nem izgultam, most kezdtem el aggódni, mert csak néhány nap múlva derül ki, hogy milyen fokban jön vissza a látásom. Ez lehet 80 és 20 százalék közt bármennyi. A műtét elég bizarr volt, három tűt szúrtak a szemembe, miközben ébren voltam. Nagy nyomású gázt fecskendeztek a retinámra, az nyomta vissza. Ha nem műtenek meg, pár nap múlva teljesen megvakultam volna. Nagyon sajnálom, hogy le kellett mondani a munkáim, köztük a Miskolci Egyetemi Napokat, ami önmagában harmincezres buli. De bizakodó vagyok, vágyom vissza a munkámhoz!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek