Celeb

Örökké Claudiával akarok élni

F. Zs.

Létrehozva: 2017.04.29.

Az esküvő időpontját még nem tűzték ki, a híres cukrász számára az eljegyzés volt fontos, hogy éreztesse szerelmével: örök életére vele szeretne maradni.

Egy hónappal ezelőtt írta meg a Bors, hogy Liptai Claudia kedvese, Pataki Ádám a legnagyobb csendben és békességben elvált a volt feleségétől, az ikerlányai édesanyjától. A régi életének hivatalos lezárásával pedig lehetősége nyílt összekötni az életét a hat hónapja született kisfiának az édesanyjával. Ádám pedig nem sokat teketóriázott. 

– Mi sem tudtunk róla, hogy mire készül, de ennél a srácnál nem is egyszerű kitalálni, hogy épp mit gondol... mindig jár az agya – mondja a Borsnak Pataki Ádám egyik közeli barátja. – Az persze egyértelmű volt, hogy meg fogja kérni Claudia kezét, hiszen egyfelől egy régimódi fazon, másfelől nagyon szereti őt. Ez látszik minden gesztusán, és azon is, ahogy a gyermeke édesanyjára néz. Nagyon összeillenek, ami elsőre furcsa lehet, hiszen Ádám egy csendes férfi, Claudia pedig egy hangos nő, mégis olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja. Őszinte szerelem az övék.

A lánykérésre a BEST szerint az elmúlt héten, egy baráti nyaraláson került sor, és igazán meglepte Claudiát, ami nagy teljesítmény Ádámtól. Claudiát ugyanis nem könnyű csőbe húzni. „Ádám úgy kérte meg a kezem, hogy körbevettek a szeretteim, a kislányom és persze ott volt a kezében a kisfiunk is. Amolyan „állítsuk meg az időt” pillanat volt ez, amire titkon azért már vágytam, és tudtam, hogy megtörténik előbb-utóbb, hisz köztünk annyira egyértelmű, hogy összetartozunk” – nyilatkozta Claudia az eljegyzés után a hetilapnak. 

– Nagyon boldogok vagyunk – mondja a Borsnak Pataki Ádám. – Készültem a lánykérésre, nagyon izgultam, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy tervezem, és szerencsére minden össze is jött. Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy Claudia igent mondott. Amikor a híres cukrászmestertől azt kérdezzük, hogy esetleg a lagzi időpontját is megtervezte már, nagyot nevet: – Azt még nem! Az eljegyzés volt a fontos, hogy érezze a szerelmem, hogy mindennél jobban vágyom arra, hogy örökre az éle­tem része legyen.     

A második sikeres lesz 

Az első házasság a tanulópénz, a másodikat jobban csináljuk – tartja a mondás, ami számos híresség esetében be is igazolódott. Tatár Csilla például tíz évig volt Gönczi Gábor felesége, a kapcsolatuk a pletykák szerint a gyermektelenségen ment tönkre, hiába próbálkoztak. Csilla a második házasságában szinte azonnal teherbe esett, most boldogabb, mint valaha. Ruttkai Éva első férje Gábor Miklós színész volt, de a nagy szerelmet Latinovits Zoltán oldalán élte meg.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek