Celeb

Muri Enikő a kirúgásáról: Meglepett, hogy elküldtek

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2017.04.11.

Forrás: Bors

Vagy a teátrum, vagy a valóságshow – állították az Operettben választás elé az énekesnőt, aki nem sokat gondolkodott a válaszon. Utazni akart. 

– Meg akarom élni a dolgokat, megtapasztalni a világot, új illatokat szívni az orromba, egy hónapon keresztül a Távol-Keleten barangolni – utal Muri Enikő a TV2-n induló Ázsia Expess című valóságshow-ra, amiben végül szerepet vállalt. – Nagyon hálás vagyok a színháznak, hogy lehetőséget kaptam, de erre az útra egyszerűen nem tudtam nemet mondani. Mennem kell. Nem a pénz érdekel. Az élmények miatt döntöttem így – teszi hozzá. 

– Őszinte leszek, engem is meglepett, hogy elküldtek. Igye­keztem minden lehetséges mó­don megoldást keresni arra a körülbelül egy hónapra, amíg nem leszek, de a színház vezetése nem mutatkozott nyitottnak a kérdésben. 

Enikőnek még ideje sem volt azon gondolkodni, mi lesz vele, amikor hazatér, máris várja a nagy lehetőség. 

– Tóth Szabi, a Sugarloaf zenekar vezetője barátom, sokat beszélgettünk az utóbbi időben – meséli az énekesnő. – Kérdeztem tőle, hogy mikor lesz koncertjük, mire azt mondta, hogy nem mostanában, mert nincs énekesnőjük. Mire én: akkor leszek én! Így indult el ez az új karrierem, amibe rettentő nagy izgalommal és szeretettel vágok bele – ahogy hazatértem. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek