Hétvégi apukás menüt varázsolt Nagy Ervin

Hétvégi apukás menüt varázsolt Nagy Ervin

Czutor Zoltán
PUBLIKÁLÁS: 2017. április 12. 18:30
Bors

Nem akármilyen raviolis tányér került a Konyhafőnök VIP zsűritagjai elé Czutor Zoli és Nagy Ervin alkotásában. A hobbiszakácsoknak ezúttal párban kellett dolgozniuk, ráadásul egy kimondottan technikás ételt, az egg yolk raviolit kellett elkészíteniük, amely arról ismert, hogy a frissen gyúrt tésztába tojássárgáját kell helyezni és így kifőzni azt. Ervin és Zoli mindvégig óriási kapkodásban voltak, végül egy színekben gazdag, mosolygós fejet formázó tányért vittek ki a zsűri elé. – Az arckifejezés is olyan, ahogyan sikerült – jegyzi meg azonnal a zenész, míg Wossala Rozina le se tudja venni a szemét a tányérról.

– Esküszöm Nektek, hogy tökéletesen bemutattátok, amit két hétvégi apuka művelne egy gyerekzsúron. Egy szmájlival kiegészült pastás kis tányért elkészíteni, szerintem tarolnátok vele bármelyik hétvégén, próbáljátok ki. Haknizzatok, jöjjetek össze, a gyerekek biztos összebarátkoznak. Ez egy nagyon jó ötlet – kritizált viccesen Rozina, amit az alkalmi páros mosolyogva fogadott. – Abban biztosak voltunk, hogy Rozina élcelődik majd, de ezt úgy tette, hogy jól esett. Szeretek apuka lenni – árulta el Czutor Zoli, aki Ervinnel együtt a második feladatban is olyat alkotott, hogy a gyerekzsúr-hangulat csak még tovább fokozódott.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.