Celeb

Fésűs Nelly: lehet, hogy nem ismer meg a lányom

Döbörhegyi Anna

Létrehozva: 2017.04.25.

Látni biztosan, de lehet, hogy hete- kig hallani sem fogja szeretteit Fésűs Nelly. A színésznő a TV2 új műsorával, az Ázsia Express-szel utazik a világ túlfelére. Kislánya csak két és fél éves.

Fésűs Nelly hétvégén repülőre ül, és az is benne van a pakliban, hogy több mint egy hónapig lesz távol egy tévéműsor miatt. Vajon mennyire volt nehéz meghozni egy kétgyermekes édesanyának ezt a döntést? És hogyan lehet elmondani, megértetni egy két és fél éves kislánnyal azt, hogy anya elmegy, és hosszú hetek múlva jön csak haza? 

A színésznő a Borsnak elmondta, élete legnagyobb kalandjára készül, ami egyben a legnagyobb kihívása is, mert még kisebbik gyermeke apjától, Lajostól sem volt távol három napnál hosszabb ideig. 

– Még az sem biztos, hogy a kint töltött hetek alatt tudunk egyáltalán telefonon beszélni. Nehéz lesz ez nekem is, a családomnak is. Amikor kaptam a felkérést, Lajos rögtön támogatott abban, hogy vállaljam el. Mondta, csináljam, ő majd vigyáz a gyerekekre. Számíthatok rá mindenben – kezdte a Borsnak Nelly.

– Anyukám addig hozzánk költözik. Tudják, hogyan működik a családunk, még útmutatóra sincs szükségük. Ez az út arra lesz jó, hogy megérzik majd a hiányomat – nevette el magát a színésznő, aki úgy érzi, ha ezeket a heteket túléli lelkileg, akkor már mindent túl fog ebben az életben. – Lajossal a kapcsolatunk eddigi hét éve alatt 3-4 nap volt a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk. Csengétől sem voltam még távol egy hétnél tovább. Ők együtt lesznek, nekik könnyebb. Elzának már próbálom beadagolni a helyzetet, olyan kicsi, abban reménykedem, hogy nem alakult még ki annyira az időérzéke. Csak azt tudja, hogy egy ideig nem fog látni. Ez lehet egy hét, de akár jóval több is. Szerintem nem fogja föl a helyzetet. Az is előfordul­hat, hogy meg sem ismer, mire hazajövök – teszi hozzá Nelly, de nyugodt, mert tudja, hogy a gyermekei jó kezekben lesznek.    

Ördög Nóra megoldotta

Az Ázsia Express szereplői­nek gyerekei között Fésűs Nellyé a legfiatalabb, ám nem ő az egyetlen szülő, aki pici gyereket hátrahagyva vág neki a nagy útnak. Berki Krisztián párját, Pamelát, valamint három és fél éves kislányát, Natasa Zelykét hagyja itthon. 

Cseke Katinka Panna lánya már tinédzser, 16 éves. A műsorvezető  Ördög Nóra viszont szerencsés, vele az egész családja utazik. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek