Celeb

187 ezerért vásárolt John Malkovich Budapesten

BLN

Létrehozva: 2017.04.08.

Farmerben és sportcipőben császkált Budapest utcáin John Malkovich, aki nem csak Kulka Jánossal fotózkodott szívesen. A világhírű amerikai színésznek kedd este a Művészetek Palotája színpadán volt jelenése, de délután volt ideje egy kis városnézésre is.

A Vörösmarty téri vásárban – mint az Origo Filmklub megírta – a Magyarországi Kovácsmíves Céh standjánál időzött.

– Nagyon ismerős volt, de csak nem jöttem rá, ki ő. Egy buddhista mester ismerősömre hasonlított, rögtön kérdeztem: Nem francia véletlen? Mondta, hogy nem, de amúgy jól beszél franciául. Akkor már kezdett derengeni, és mikor kérdeztem, nem színész-e, szerényen elmosolyodott – idézte fel a Borsnak Damásdi Zoltán, a stand eladója, aki különben nagyon kedveli Malkovichcsal a Fegyencjáratot.

A végig közvetlen színész néhány nyakba akasztható ér­mét választott ki, majd elment.

– Háromnegyed óra múlva visszajött komolyabb felszerelésekért. Vett egy mohácsi, rézveretes kést és egy bronzveretes, griffmadaras övet. Ez kétkilós darab, megemelni sem semmi, nemhogy hordani! – mosolygott Zoltán.

Malkovich ajándékként egy bőrszütyőt is kapott – és némi kedvezményt. Viszont semmi készpénz nem volt nála, hitelkártyával a közeli hoteljében rendezték a számlát. Úgy tudjuk, legalább 187 ezer forintot hagyott ott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek