Celeb

Sarka Kata mellett fog tanúskodni Hajdú anyja

Bors

2017. március 11. szombat 04:00

<p>Kínos szituáció vár a Frizbi műsorvezetőjének mamájára. Kata azt kéri, hogy a Bálint Antónia ellen vívott boszorkányperben álljon mellé.</p>

Újabb fordulóponthoz érkezett Sarka Kata és Bálint Toncsi vitája: Hajdú Péter exei a tárgyalóteremben néztek farkasszemet. Ahogy a teremben, a kitűzött időpont előtt a bíróság folyosóján is feszült volt a levegő a két nő között: a felek egymásra sem néztek, a folyosó két végén ücsörögtek a bíróra várva. Egyedül Toncsi ügyvédje próbálta oldani a feszültséget, amikor szólt Katának, hogy felszaladt a harisnyáján a szem. Bár mindketten közszereplők, a megjelent sajtómunkatársaktól azt kérték, képmásukat ne közöljék az újságban.

Toncsi mint sértett, Kata, mint vádlott felelt a bíróság előtt a „boszorkányperben”. Az egykori szépségkirálynő szerint Kata kimerítette a rágalmazás és becsületsértés fogalmát, amikor évekkel ezelőtt saját Facebook-oldalán azt állította, hogy Toncsi egy jós-mágus segítségével rontást kért a Hajdú családra.

Kata először jelent meg a bíróság előtt, korábban betegségre hivatkozva maradt távol. Részletesen elmesélte, honnan vette, hogy Toncsi kért rontást rájuk.

– Én soha nem láttam a jósnőt. Az anyósomnál jelentkezett, először Face­bookon üzenetek formájában, majd az otthoni telefonszámát kinyomozva telefonon is többször kereste. Neki mondta el a jósnő, hogy rontást kért ránk Antónia – mondta a bíróságon Kata, aki előállt egy egészen meglepő bizonyítékkal is, ami az ártatlanságát erősítheti. Kata szerint Toncsi egy bizalmas hangvételű üzenetben fejezte ki örömét afelett, hogy házassága Hajdú Péterrel tönkrement. Kata a bíróságon azt állította, férje aznap, amikor kiderült, hogy romokban van a kapcsolatuk, egy üzenetet kapott Toncsitól, amiben az egykori szépségkirálynő ezt írta: „Örülj neki, hogy fogott az átok” – idézte Toncsi üzenetét Kata a bíróságon, aki azt is elmondta, később Toncsi úgy nyilatkozott, feltörték a fiókját, az üzenetet nem ő küldte.

Kata a bíró kérdésére azt is elmondta, azért hittek a jósnőnek, mert Toncsi akkor már hét éve zaklatta a családot különböző rosszindulatú megnyilvánulásaival. Ő pedig azért hozta nyilvánosságra, hogy a volt szépségkirálynő rontást kért rájuk, mert remélte, hátha akkor befejezi az ámokfutást. Kata egyébként 200 oldalnyi kinyomtatott Facebook- bejegyzést vitt a bíróságra, ami szerinte azt bizonyítja, Toncsi hét éven keresztül zaklatta a családot.

Az egykori szépségkirálynőt egyébként nem hallgatta meg a bíró, ugyanis arra majd csak akkor kerülhet sor, amikor a harmadrendű vádlott, vagyis, maga a jós is megjelenik a testület előtt. 

Csípős

Nem szeretnék Hajdú mama helyében lenni. Két nő ellentétes állításában kell rendet vágnia: az egyik az unokái édesanyja, de válik a fiától. A másik már régóta „ex”, de úgy tűnik, nem tette túl magát teljesen Hajdú Péteren… Tóth Béla Endre

De nem csak a jósnőnek kell majd vallomást tennie a következő tárgyalási napon: mint fentebb írtuk, Kata szerint először az anyósa telefonszámát nyomozta ki a szintén e bizonyos jósnő, s az eddig elhangzottak szerint Hajdú mamájának mondta el, hogy Bálint Antónia rontást kért Kata ellen.

Éppen ezért ügyvédjeik indítványra az ügyben hallgasság meg tanúként Hajdú Péter édesanyját, Zsuzsát is. Az asszony így fia két exével kerül majd szembe a tárgyalóteremben…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha bántják, mert fideszes, akkor azt mondja: csakazértis!

origo.hu

Ők az Onlyfans legújabb meztelen sztárjai - galéria

metropol.hu

Az emberek 1%-a látja jól ezt a színt: te vagy a kivétel?

mandiner.hu

Putyin titkos megbeszélést folytatott a háborúról

ripost.hu

Soha nem volt még ekkora meteorzápor, mint ami most jön

mandiner.hu

Vajdasági magyar vezető: a migránsinváziót Szerbia déli határán kell megállítani!

origo.hu

Rengeteg meztelen lány és fiú egy furcsa valóságshow-ban - fotók

mindmegette.hu

Kívül ropogós, belül omlós: így lesz tökéletes a sült csirkecomb!

borsonline.hu

Csak egy parányi tanga feszült a popsijában: félmeztelenül kapták le a napon sütkérező üzletasszonyt

borsonline.hu

Zsidró Tamás: Ettől a szerelemtől újra tinédzsernek érzem magam

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Müller Cecília riadót fújt: halálos fertőzés terjed Magyarországon

További cikkek

Gyilkosság

Fellebbezett VV Fanni feltételezett gyilkosa, még egy évig reménykedhet, hogy szabadul

Emlékek

Szívszaggató emlékek: Kendőzetlen őszinteséggel vallott édesapjáról Koós Réka