Celeb

Megszületett az ítélet: Demcsákot verte a férje

Munkatársainktól

2017. március 21. kedd 21:36

Verte Demcsák Zsuzsát az exe vagy sem? Ebben a rég­óta húzódó ügyben kedden végre ítélet született. Igaz, a volt férj és ügyvédje fellebbez a Kúriánál.

Forrás: Móricz István

Összeült a Fővárosi Törvényszék tanácsa, hogy ítéletet hozzon Demcsák Zsuzsa volt férjének ügyében. Kiss Józsefet első fokon először a testi sértés, rongálás és lopás vádja alól is felmentették, majd az újabb elsőfokú tárgyaláson már testi sértés és rongálás ügyében is bűnösnek mondták ki, ez utóbbit most megerősítette a bíróság másodfokon is. Kedden a Markó utcában sem Demcsák Zsuzsa, sem az ügyvédje nem jelent meg.

A Fővárosi Törvényszéken kedden egy kiegészítő szakértői véleményt ismertettek, amelyben az orvos szakértő Demcsák Zsuzsa sérülései kapcsán fejtette ki részletesebben az álláspontját. Ezt követően hangzottak el a perbeszédek. Kiss József ügyvédje azt mondta, az elsőfokú eljárásokban ügyfelét nem bizonyítékok alapján ítélték el.

– Lélektani magyarázatot al­kottak – hangsúlyozta dr. Fekete Tamás.

A tárgyalási szünet után dr. Csákvár Mária ítéletet hirdetett. Ebből kiderült, hogy helybenhagyták az elsőfokú döntést, Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bű­nös. Büntetésként 480 ezer forintot, plusz a perköltségeket, körülbelül százezer forintot kell fizetnie. Ügyvédje kérésére mindezt tízhavi részletben teheti majd meg.

A tárgyalást követően dr. Fekete elmondta a Borsnak, az ügy számukra nem ért véget.

– A Kúriához fordulunk – mondta az ügyvéd.

Kiss József az ítéletet követően láthatóan csalódott volt, szerinte egy megvádolt férfinak nagyon nehéz, szinte lehetetlen az ártatlanságát bizonyítani. Aztán arról beszélt, az elmúlt hónapokban ő már büntetve érezte magát.

– Próbáltam elválni 2008 óta, a gyermekeimet felhasználva is benne tartottak ebben a rossz kapcsolatban. Ártatlan vagyok, de az igazi büntetés számomra most az, hogy a gyerekeimet ja­nuár 13 óta nem láthattam. Kénytelen voltam negyedszer a gyámhivataltól végrehajtást kérni az elmaradt láthatásaim pótlására vonatkozóan – mondta a Borsnak, a részletekről és miértekről azonban már nem kívánt be­szélni.

Kerestük Demcsák Zsuzsát hogy mit szól az ítélethez, illetve igaz-e, hogy volt férje nem találkozhat a gyerekeivel, de ô nem kívánta kommentálni a bíróság döntését.

Ki véd meg engem? – kérdezte Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa 2012 őszén tett feljelentést, a nyilvánosság pedig először Vujity Tvrtko nyilvános posztjából szembesülhetett azzal, milyen hónapokat tudhat maga mögött a Mokka műsorvezetője. 

„Láttam, látom minden reggel a napszemüvegét, a szemét, a foltjait, a könnyeit. Sokszor kért segítséget, olykor az éjszaka közepén is. Néha rémisztő pillanatok  szemtanúja voltam” – írta közösségi oldalán a barát és kolléga. 

Demcsák azt állította, férje bántotta őt, összetörte a márkás napszemüvegeit és a laptopja is eltűnt. A rendőrség négy bűncselekmény gyanújával javasolt vádemelést. Demcsák a bíróságon úgy emlékezett, a férje ököllel megütötte őt. József szerint a részegen hazatámolygó műsorvezető mászott rá álmában, el kellett menekülnie otthonról, sérülése akkor keletkezhetett, amikor lelökte magáról. A bíróság két évvel ezelőtt minden vádpont alól felmentette Józsefet, ezt követően Demcsák fényképet osztott meg a világgal, amin hatalmas monoklija van.

„Hol élünk, hogy nekem kell rettegnem? Ki véd meg engem? Ki véd meg minket? Ki segít?” – kérdezte a világtól. 

A fellebbezések következményeként a Fővárosi Törvényszék új elsőfokú eljárást kért, amelyben a férfit testi sértés és rongálás miatt bűnösnek mondták ki. Ezt hagyták helyben kedden – jogerősen. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16051076_auto_resized.jpg
origo.hu

Így néz ki smink nélkül Lékai-Kiss Ramóna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15693_resized.jpg?avcount=1685635809
origo.hu

Megtudtuk, mi okozta a tengilici tragédiát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16050513_auto_resized.jpg
metropol.hu

Kettes stádiumú daganattal diagnosztizálták a TV2 egykori sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16049309_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Újabb magyar hegymászó indult Afagnisztánba csúcsot ostromolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16052238_auto_resized.jpg
ripost.hu

Döbbenetes öngyilkosság Biatorbágyon - Videó!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16051108_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Szoboszlai megbűnhődhet az Indexnek adott interjúja miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15692_resized.jpg?avcount=1685635809
origo.hu

Megszólalt titokzatos kapcsolatáról Pásztor Anna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15694_resized.jpg?avcount=1685635809
mindmegette.hu

Főzz bodzát az eperlekvárba, és a végeredménytől odalesz a család!(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16052176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Suhajda Szilárd álmát valósította meg egy hegymászó, neki sikerült elérni a célt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/_67uQyWXu2XPMTPFdNd-Dut2tx6X5JR4QU_X-voNYuA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVlNzg3YzU0OWJjNzQxMWY4ZTlhYzMxNmFiNzM0NmZi.jpg
Méretes

Elkészültek Molnár Anikó új, hatalmas mellei: az ország harmadik legnagyobb implantátumát választotta

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/8kK6k92uhh2qWJCxpn4udsDyoIjEup-QFzYfYAkOfP8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM3NDg0Y2FiMGU2ZDQyODk5NjRlNTMyZWVkMmE4YTQ0.jpg
Karóra

Elképesztő luxus! Polgár Árpád egy budai villa árát hordja a csuklóján