Celeb

Betegsége miatt a paróka alatt kopasz volt a Hürremet alakító színésznő

Bors

Létrehozva: 2017.03.04.

A lehető legjobb pillanatban kapta meg Hürrem szerepét Vahide Percin, akinek viharos gyorsasággal kellett csatlakoznia a Szulejmán stábjához, miután az eredeti Hürrem, azaz Meryem Uzerli faképnél hagyta a csapatot. Az ötvenkét éves színésznőnél ugyanis 2011-ben mellrákot diagnosztizáltak az orvosok, így a munkát az életbe való visszatéréseként könyvelte el. A szörnyű hírt műtét, majd kemoterápia követte, amelynek mellékhatásaként Vahide haja kihullott.

–  A betegségemet és a ko­paszságomat sem szégyelltem. Egyetlen percre sem. Az lebegett a szemem előtt, hogy talán a történetem miatt több nő megy el a szűrővizsgálatokra. Nekem szerencsém volt, meggyógyultam, ebben pedig oroszlánrésze volt a lányomnak, Alize-nak, viszont a házasságom ráment a betegségemre – osztotta meg ma­gánéleti kudarcát a rajongóival Vahide.

A színésznő, leszámítva azt az egy-két hónapot, amikor a kezelések miatt az ágyból is alig tudott felkelni, végigdolgozta a betegsége idejét. A Szulejmán stábjához gyakorlatilag már egészségesen érkezett, noha még tüsi frizurát viselt. Épp ezért a forgatások alatt végig parókát hordott, de ez egy cseppet sem zavarta. Az arca változása viszont igen.

– Sokszor elnézem a régi fo­tóimat, és arra jöttem rá, hogy a vonásaimat alaposan megkeményítette a rák. Régen szelíd és bájos volt az arcom, most markáns és meggyötört, de legalább élek – nyilatkozta a török színésznő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek