Celeb

A zenészlegenda állítja: Droggal tömött a lányom

K. B.

Létrehozva: 2017.03.07.

Bíróság elé citálja saját gyermekét a zenész, aki tizenkét éven át szenvedett Phoebe kegyetlenkedéseitől.

Kihasznált és gyógyszerekkel tömött a lányom éveken át – fakadt ki a világhírű rocklegenda, a zongorista Jerry Lee Lewis. A Mirror brit napilap szerint a nyolcvanegy éves zenész megelégelte az évtizedek óta tartó embertelen bánásmódot, és beperelte a lányát. Lewis elsősorban pénzét szeretné visszakapni, illetve megtiltaná neki, hogy a nevét használja.

Lewis lánya, Pheobe 2000-től 2012-ig menedzselte édesapja zenei karrierjét. A siker és a pénz érdekében a lány állítólag a leggusztustalanabb módszerektől sem riadt vissza: kötelezte rossz egészségben lévő apját a koncertekre, gyógyszerekkel és droggal tömte, hogy színpadra tudjon állni. Az ebből származó hasznot pedig gyakorlatilag ellopta, férjével Ezekiel Loftinnal magukra költötték a zenész szinte teljes bevételét. Luxusautókat vettek, plasztikai műtéteket fizettek, és kacsalábon forgó házat vásároltak maguknak.

A kihasznált zenész a perirat szerint ezen közben valósággal nyomorgott, egy szűk, penészes falú házban sínylődött, az egészségtelen levegőtől tüdőbetegséget kapott. Oxigénmaszkot kellett viselnie a saját otthonában, ahonnan lánya ki sem engedte, legfeljebb a fellépések idejére.

Lewis most megelégelte a kizsákmányolást, és nemcsak hogy kitálalt, de elégtételt is követel magának.

– Milliókat költöttek a pénzemből, közben pszichotrop drogokkal teli koktélt itattak velem – mondta a legenda a TMZ-nek.

Lewis korábban már indított pert veje, Ezekiel ellen, amiért az több mint ötmillió dollárt (1,5 milliárd forint) összeget költött – engedély nélkül – az ő vagyo­nából luxuscikkekre. A tárgyalásra vélhetően tavasszal kerül sor, s ha a zenész nem is kapja vissza az összes pénzét, lányától, mint menedzsertől végleg megszabadult.

Joelt a sógora fosztotta ki

Sajnos nem Jerry Lee Lewis az egyetlen, aki saját kárán tanulja meg: család és üzlet nem a legjobb párosítás. Billy Joel karrierje csúcsán elkövette azt a hibát, hogy sógorára, Frank Weberre bízta a menedzselését, 27 milliárd forinttól szabadította meg őt a kedves rokon. Beyonce-t pályája elején apja, Matthew Knowles menedzselte, de rossz vége lett az üzleti kapcsolatnak. Az énekesnő hat év után rúgta ki apucit, aki addig dollármilliókat nyúlt le tőle.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek