Celeb

700 milliót bukott új sorozatán a Mad Max sztárja

Bors

Létrehozva: 2017.03.26.

<p>A szakma és a közönség is hozsannázik: a díszlet, a képi világ és a színészi játék is zseniális. A főszereplő Tom Hardy mégis egy vagyont vesztett saját gyártású sorozatán.</p>

Elindult a magyar HBO-n az évad egyik legjobban várt sorozata, a Tabu. Tom Hardy szériája minden várakozást felülmúlt, már most kultuszsorozatként emlegetik. A 19. század eleji Londont bemutató díszletek, a kosztümök kidolgozottsága, a film egységes képi világa felveszi a versenyt a legigényesebb mozifilmekkel. A sorozat legnagyobb értéke mégis Tom Hardy játéka. 

A történet is magával ragadó: a rabszolga-kereskedelemmel is foglalkozó James Keziah Delaney egy hajótörés következtében bejárta a világot. Otthon már halottnak hitték, amikor Afrikából visszatér a brit fővárosba, és átveszi apja tönkrement hajózási cégét. Itt azonban szembetalálja magát a nagy hatalmú Kelet-indiai Társasággal.

A fogadtatás ismeretében meglepő, hogy a Daily Mail szerint Tom Hardy rengeteg pénzt bukott a sorozaton. Az ő és apja ötletéből készült, teljesen saját finanszírozású széria ugyanis még a gyártási költségét sem hozta vissza. A nyolcrészes minisorozat 3,6 milliárd forintnak megfelelő dollárba került, de eddig csak 2,9 milliárdot hozott. Ennek ellenére Hardy  megígérte, hogy elkészíti a második évadot is. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek