Celeb

Potencianövelő arcának kérték fel a 78 éves Koncz Gábort

Földvári Zsófi

2017. február 22. szerda 04:00

A hetvennyolc éves színésznek, azt mondják, nincs szüksége a potencianövelő szerre. Azért vállalta a népszerűsítését, mert megelőzésre is jó. Kelemen Annával az ölében állítja ezt…

Szó se róla, megremeg az újságíró keze, amikor egy köztiszteletben álló, Kossuth-díjas művész nevét egy mondatban kell szerepeltetnie egy potencianövelővel… de el kell fogadnunk, hogy az élet a legnagyobb forgatókönyvíró, néha – mint most is – megtörténik. 

Péntek délután talál­koz­tunk először Kelemen An­na Facebook-oldalán egy nagyon furcsa fotóval. Az egykori felnőttfilmes, play­mate és modell különös közelségben ücsö­rög Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Ma­ri-díjas színész-rendezővel, érdemes mű­vésszel, a Halhatatlanok Társulatának örö­kös tagjával. Már akkor megfogalmazó­dott bennünk a kérdés, hogy vajon mi le­het az, ami ezt a két, egymástól fényévnyi tá­volságban élő, egészen más társaságból szár­mazó embert ilyen intim közelségbe hoz­hatja egymással?

A válasz kijózanító: egy potencianövelő szer, amit, még az sem kizárt, reklámozni fognak majd a tévében. – Nem akarok nyilatkozni erről, mert még azt találják ki­hozni belőle, hogy összejöttem Kelemen Annával – mondja megkeresésünkre határozottan a telefonban Koncz Gá­bor, aki ezzel be is fejezte a téma boncolgatását. 

Így nem tudhatjuk meg, hogy került annak a potencianövelő szernek a közelébe, amelyet – a Bors információi szerint – eredetileg Gesztesi Károly reklámozott volna, de a sorozatos balhéi miatt végül elesett a munkától. Azt sem tudtuk meg, ki kérte fel a feladatra, és végül milyen feltételeket ajánlot­tak neki. 

Koncz Gábor feltűnése azért is furcsa, mert nemrég volt egy komoly gerincsérve, majd műtétje, ami után még mindig csak a lábadozó időszakban van. Úgy tudjuk, hogy állni és ülni már tud, de például a sétálás komoly fájdalmakat okoz neki. 

– A művész úrral be­széltem, nincs szük­sé­ge erre a szerre, ez meg­előzéshez is jó – mondja a Borsnak egy benn­fen­tes, aki hozzátette: – Ke­lemen Anna köze­lé­ben egyébként sem kellhet senkinek ilyesmi, olyan dögös élőben, hogy majd felrobban tőle a szoba. 

Kelemen Anna őszinte választ adott a Borsnak: – Megtisztelő Konczot ismerni, vele találkozni. Jó páros a miénk! Ami bizonyos, hogy más feladatai is lesznek a furcsa párosnak: állítólag egy úgynevezett pilot – próba – adást forgattak a múlt héten egy napi sorozatból, amelyben Annácska és Koncz is szerepet kap majd.

Lapunk úgy tudja, a forgatás egy luxusszálloda vendégektől elzárt részén zajlott, ahol egyébként a szőkeség és a nagy vadász az első találkozásuk után tíz perccel máris mobilszámot váltott. 

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatja!
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tóth Andi a neki üzenőkről: még a szőr sem nőt ki a n.nijukon

origo.hu

Brutális dekoltázzsal indult bulizni Beyoncé - fotók

borsonline.hu

Ismert zenész oldalán tűnt fel Dobos Attila özvegye

hirtv.hu

Két lépcsőben emelkedik a gáz ára

mandiner.hu

Mégis van biológiai alapja az emberi fajoknak?

origo.hu

Perverz taxis akarta megerőszakolni a kocsiban alvó tévésztárt

lakaskultura.hu

Mérlegelj, mielőtt kinyitod a pénztárcád: 5 drága lakberendezési megoldás, ami olcsó hatást kelt

borsonline.hu

Gyomorforgató, mivel magyarázta tettét a kutyájával éveken keresztül kéjelgő asszony

borsonline.hu

Kutyával ült a matracon, így fulladt vízbe a kétéves kislány a Balatonnál

borsonline.hu

Kiadták a riasztást, brutális eső tarolja le mindjárt ezeket a megyéket

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!

Szexi

Kinn a cici és a fenék is: A pornós szerint így kellene öltözködnie minden dolgozó nőnek