Celeb

Kiakadt a gyászoló család a Klapkát ért vádakra

Bors

2017. február 3. péntek 11:30

Kemény szavakkal támadta a január elején elhunyt Klapka Györgyöt egykori alkalmazottja. A család természetesen rendkívül megrendült a vádak hallatán.

Az Aranyember korábbi bejárónője elég meredek dolgokról mesélt a Story magazinnak: szerinte ugyanis az üzletember koránt sem volt olyan adakozó és jószívű, mint amilyennek sokan gondolták. "Kemény üzletember volt, semmi más nem érdekelte, csak a pénz" - nyilatkozta az asszony, aki szerint Klapka többször is becsapta: "Számtalanszor becsapott, elvitt a dióföldjére dolgozni, szüretelni, majd jóval kevesebbett fizetett, mint amit megbeszéltünk."

Emellett - a vádak szerint - nem is volt olyan gazdag, mint azt hiszik. A halotti toron össze is veszett azon a család, kinek mennyi jut. "Ők még nem tudják, de lehet, hogy nem milliókat, hanem adósságot örököltek. (...) Ha esze volt Marikának, időben megszerezte a széf kulcsát, amit Klapka úr mindig magánál tartott. Abban volt euró, arany és pénz. Ha esze van azt megtartotta magának, mert különben egy fillért nem örökölt tőle, mivel neki a dióültetvényt szánta."

A gyászoló családot természetesen teljesen kikészítették a vádak. Az Aranyember özvegye a Ripostnak nyilatkozott arról, mennyire meglepte az, amit a magazinban olvasott: "Nagyon szomorú, ami történt! Meg vagyunk rendülve! A férjem ezt a takarítónőt valami miatt elbocsátotta régebben... Bennünket meg sem kérdezett senki a cikkel kapcsolatban, és ezek után már nem is szeretnénk nyilatkozni."

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet