Celeb

Herczeg Zoltán: mától nem vagyok celeb!

Bors

2017. február 21. kedd 08:00

Nyíltszíni vallomásban vetett véget celeb éle­tének Herczeg Zoltán. Az ismert divattervező szerint méltatlanul bántak vele, aprópénzért akartak belőle bohócot csinálni a kereskedelmi tévék.

Információink szerint a TV2 A Nagy Duett, az RTL Klub pedig az ismert embe­rekkel induló főzőműsorába hívta a divattervezőt. Amikor Herczeg megmondta, mennyiért vállalná a bohóckodást, már vissza sem hívták. 

„Ez is eljött, mától végre nem vagyok celeb (…). A két nagy kereskedelmi csatorna egyszerre keresett meg egy-egy nagy, főműsoridős show-műsorával, egy éneklőssel és egy főzőssel. Át is mentem a castingokon szépen gyorsan, mint kés a vajon, ám a matematikai (logikai) kérdésnél azonnal elvéreztem mindkét esetben egy napon belül” – utalt a piszkos anyagiakra Herczeg, de nemcsak a tévék gyakorlatát kritizálta, hanem azokat az ismert embe-reket is, akik ilyen feltételekkel vállalják a szereplést.

„Vannak ám, akiket mindez nem zavar, így maradnak hát a jól bevált arcok botlábbal és fahanggal karaokézva, latex gumiruhában a taknyos medencében csúszkálva, habos tortával az arcukba dobálva, csótányevés közben vígan énekelve, vagy éppen kutyahányást jóízűen kortyolgatva. Mert van az a pénz. Néhány százezer forint” – vetette oda Herczeg. 

Úgy tudjuk, Her­czeg nagyjából tízszeres árat kért a fellépésért, mint amit ajánlottak volna neki. A divattervezőt mi is megkerestük. Először nyilatkozott lapunknak, de még mindig olyan feldúlt volt a történtektől, hogy később visszavonta az elmondottakat.

A Bors forrásai szerint az árak egyébként nagyon változóak, A Nagy Duett esetében például az éppen akkor a tévék által újonnan felfedezett, eddig nem vagy nem sokat szerepelt celebek száz­ötvenezer forint körül keresnek adásonként, az amúgy is befutott A kategóriás hírességek akár háromszázezret is kaphatnak. 

Baukó Éva milliós gázsit kapott

Baukó Éva hat éve része az életünknek, a két nagy kereskedelmi tévé majd’ minden show-műsorát megjárta, persze nem bagóért. 

– Nem titok, a Celeb vagyok, ments ki innen! nagyon jól fizetett, nem százezres, hanem milliós volt a gázsi – mondta Baukó, és hozzátette, az árképzésben az különbséget jelent, hogy valaki énekesként, színészként, vagy mint ő, valóságshow-hősként vág neki a műsornak. – Egy valóságshow-hős mindig kevesebbet kap – magyarázta, és kifejtette azt is, miért vállal el a Herczeg által is említett „taknyon csúszós” műsorokat.

– A hírességek a legtöbbször a legjobb arcukat mutatják. Ebből viszont nem biztos, hogy jó műsor lesz. De, ha meghívnak egy Baukó Évát, az csinálni fogja a feszültséget, és én mindent meg is teszek, hogy jó adások készüljenek. Főleg amióta nem iszom – fogalmazott.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

life.hu

Berki Mazsi a házassága megromlásáról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni"

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

hirtv.hu

Csörte: Sorsdöntő népszavazás áprilisban

kisalfold.hu

Búcsú a bajnoktól - videón Csollány Szilveszter olimpiai aranyat érő gyűrű gyakorlata

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

mindmegette.hu

Heti top 10 recept: röpködnek a mínuszok, előkerültek a melengető, kiadós receptek

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

borsonline.hu

Megható! Csollány Szilveszter utolsó fotója, amit megosztott magáról

origo.hu

A Telex már december 7-én elkészítette a 'Meghalt Csollány Szilveszter' cikket - mutatjuk a bizonyítékot