Celeb

Cinthya ordibálással űzi el a félelmét

ozs

2017. február 4. szombat 16:30

A Sikítófrász énekesei kivétel nélkül oroszlánszívű hősök, félelmet nem ismerő vagányok – egészen addig, amíg meg nem tudják, hogy milyen próbatétel vár rájuk.

A Viasat3 parakaraokéjában a játékosoknak nem csak a dalok eléneklése a feladatuk: nótázás közben különböző férgekkel, bogarakkal, csúszómászókkal és patkányokkal is meg kell küzdeniük. Ráadásul a zsűri tagjai, Dér Heni, Ganxsta Zolee és az Animal Cannibals sem könyörületesek a résztvevőkkel. Az undorukkal küzdő dalnokok között Bebe is versenybe szállt. 

– Tiszta dili ez a műsor! Az embernek nem szabad túl komolyan vennie magát, mert akkor nevetségessé válik, tudnia kell magán röhögni. Tériszonyos vagyok, tehát leginkább magassághoz kötött próbatétellel tudtak volna kifogni rajtam, mert már attól szédülök, ha felállok egy székre. Hál’ istennek nem ilyen feladatom volt, hanem nyálkás, sikamlós anyagban kellett taposnom. Az egyik edényben valamilyen trutyi, a másikban halacskák, meg kukacok voltak. Ez csak furcsa, de nem félelmetes érzés volt. Neccesen vettem az akadályt, de mentem előre – elevenítette fel élményeit az énekes.

Cinthya Dictator nem volt ilyen rettenthetetlen. Bár a forgatás elején kijelentette, hogy semmitől sem fél, a kapott feladatok hallatán meggondolta magát.

– Azt hittem, csak előítélet, hogy hisztis vagyok, de úgy tűnik, igaz. Rendesen parázni kezdtem, amikor megláttam, hogy Horváth Éva sáskákat kapott a nyakába – ismerte be  töredelmesen Cin­thya. – A feladatom az volt, hogy a produkcióm közben tárgyakat bányásszak ki mindenféle állatok közül különböző kis letakart dobozokból. Mivel énekelni nem tudok, úgy gondoltam, hogy a „bányászatra” koncentrálok, és csak elordítom a Tankcsapda Mennyország tourist című dalát. Az éneklés miatt akkora adrenalin volt bennem, hogy simán benyúltam a rózsabogárpajorok közé – büszkélkedett a celeblány.

További cikkek

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

metropol.hu

Friss kutatás! Jóval tovább fertőzhet az omikron, mint azt eddig hittük

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó

magyarnemzet.hu

Rákay Philip: A liberálisoknak is jobb vigyázni az ilyennel!

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

nemzetisport.hu

MLSZ: Csányi Sándor nagyobb együttműködést vár a szurkolóktól

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

nemzetisport.hu

Férfi kézi: hat játékost igazolhat a Tatabánya, Székely hazatérhet – sajtóhír

origo.hu

Élő internetes pornóban szerepel az RTL Klub egykori sztárja - képek