Molnár Andrea: Étkezés után jót tesz egy kis bor

Molnár Andrea: Étkezés után jót tesz egy kis bor

Molnár Andi
PUBLIKÁLÁS: 2017. január 16. 12:30
<p>Tudjuk, pár ezer fekvőtámasz, több hónap koplalás, néhány ezer kilométer futás után leadjuk a túlsúlyt. Molnár Andrea táncművész – aki szeret enni, de fittnek kell maradnia – azonban olyan tanácsokat ad a Bors Extra Magazinban, amelyek betarthatók.</p>
Bors

Mondhatjuk, könnyű neki vékonynak maradni, hiszen egész nap sportol, és biztos csak salátát salátával eszik. Ez egyrészt nem igaz, másrészt pedig bizony az ő családja sem csak Andinak főz, ugyanolyan hagyományos ételek kerülnek az asztalra, mint bárkinél. Meg kellett tanulnia, hogyan mondjon nemet. 

– Ha az ember ügyes, könnyen ráveheti a család idősebb tagjait, hogy olyasmi is kerüljön az asztalra, ami nem terheli meg a gyomrot. Krumpli helyett  vagy mellett készüljön rizs és saláta is köretként, így mindenki tud választani magának megfelelőt – mondta Andi, aki azt tanácsolja, ne csak kevesebbet főzzünk, kevesebbet is együnk!

– Ha szeretnénk mindent végigkóstolni, és miért is ne tennénk, szedjük ki először csak mindennek a felét. Kivétel a hal, abból bármennyit ehetünk. Megfelelően az étrendbe építve az emésztést is segítheti egy-egy pohár ital. A bor a benne található sa­vaknak köszönhetően a keményítő és zsírtartalmú anyagokat bontja, és mivel PH-értéke közel esik a gyomoréhoz és az emésztőnedvekéhez, a hasnyálmirigy működését is segíti. De csak étkezés közben vagy után fogyasztva! 

A Bors Extra Magazinban Andrea tanácsain kívül 16 oldalas keresztrejtvény-mellékletet is kínálunk, ötvenezer forintos nyereménnyel.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.