Celeb

Jégkockával a szájukban forgattak Csuja Imréék

kbv

2017. január 22. vasárnap 08:00

Egy minden hájjal megkent, ügyeskedő, sikkasztó, mégis nagyon szerethető polgármestert alakít az RTL Klub új sorozatában Csuja Imre. A mi kis falunk első embere, Károly, a kitalált álmos kis település, Pajkaszeg polgármestere nem ta­gadja meg magától az élet örömeit, persze számára a falu az első – rögtön a saját érdekei után. 

A február 2-án startoló sorozat tele van vérbő, mindnyájunk által ismert karakterrel, az ügyeskedő polgármester mellett feltűnik a városból visszaköltözött szexi kocsmárosnő, a rendszeresen italozó közmunkás, az önjelölt ezermester, aki nem mellesleg fociedző is, az állator­vos, aki nem csak állatokat gyógyít és a tanárnő, aki mindig mindenkinél mindent jobban tud.

A mi kis falunk alapvetően szórakoztatva, sok humorral mutatja be egy ap­ró zsákfalu maroknyi lakójának mindennapjait, a forgatások azonban már közel sem voltak viccesek. A képer­nyő­re késő nyári, kora őszi miliőt álmodtak meg a készítők, s ennek megfelelően a szereplőket csak egy atlétába vagy egy szál köntösbe öltöztették, miközben volt olyan forgatási nap, amikor 0 fokos hidegben vacogtak a helyszínen.

– Valóban nem volt mindig kellemes a forgatás. Fagypontközeli hő­mérsékletben természetesen még a leheletünk is látszott, ezért sokszor jégkockát vettünk a szánkba, hogy a képernyőn ez ne tűnjön fel – mesélte lapunknak Csuja, aki azt is elárulta, bár a jeleneteknek megfelelően kellett öltözniük, jobban mondva, vetkőzniük, a stábtagok mindig figyeltek arra, hogy azonnal takarókat borítsanak rájuk, ha épp nem álltak kamera előtt.

– Egyébként remek volt, negyven napot forgattam. Károly igen szórakoztató fi­gura, rengeteg stiklivel és lebukással, mégis szeretik. Egész más ez, mint egy színházi feladat, nem vagy csak nehezen lehet letenni a szerepet. Így negyven napig folyamatosan polgármester voltam, még otthon is, mivel forgatás után mindig a másnapra kellett készülnöm, gyakorolnom – folytatta a színész.
A jeleneteket egy pilisi völgyben megbújó zsákfaluban vették fel, még a helyiek is kaptak kisebb-nagyobb szerepeket. 

– Pilisszentlélek lakóinak többsége szívélyesen fogadott minket, pedig alaposan felforgattuk az életüket. Lelkesen vettek részt a tömegjelenetekben, többen je­len­tősebb szerepet is kaptak – mesélte Kapitány Iván rendező, aki azt is elmondta, az első évadra nyolc rész készült a szlovák eredeti alapján, amit át kellett dolgozniuk.

– A szlovák verzió jobban hasonlít egy bohózathoz, a mienk inkább vígjáték lett. Természetesen kellett kicsit magyarítanunk a történeteken, hiszen nem minden igaz egy magyar falura, ami egy szlovákra – magyarázta Kapitány, aki Csuján kívül még Udvaros Dorottyára, Lengyel Tamásra, Lovas Rozira, Kerekes Józsefre, Reviczky Gáborra osztott kisebb-na­gyobb szerepeket. A forgatás megkezdése elôtt elhunyt Józsa Imre közmunkást alakított volna.    

További cikkek

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Vége

Már a nevét is megváltoztatta Kulcsár Edina

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

borsonline.hu

Karácsony Gergely: Szarok rá, hogy mi van a hangfelvételeken – videó

origo.hu

Ezek a világ legaranyosabb és legviccesebb teknősei - képek

hirtv.hu

Karácsony Gergely: Sz…rok rá, mi van a hangfelvételeken + videó

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

vg.hu

Ausztrália is elfogadja a Szputnyik V-t

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

vg.hu

Leölik a hörcsögöket Hongkongban

origo.hu

75 éves lett Kitano Takesi - képgaléria