Celeb

Berki lebukott egy másik nővel

Nagy Gréta

Létrehozva: 2017.01.20.

Egymillió forintot ad annak, aki bizonyítja, hogy megcsalta Pamelát, mondta egy éve Berki Krisztián, amikor egy tévés hölggyel hozták hírbe.  Akkor éppen nem voltak együtt, de Pamelának mégis nagyon fájt párja kalandja.

Forrás: Fejér Bálint

„Costa Ri­cán dolgoztam, profi vagyok, sem stábtaggal, sem játékossal nem szűrtem össze a levet ”– nyilatkozta ak­kor a Borsnak Berki, aki látszólag tökéletes szerelemben él Pamelával. A napokban azonban Pamela egy gyenge pillanatában elárulta: igaz, hogy Krisztián egy éve összejött valakivel, és ezt a mai napig nem dolgozta fel.

– Erről nehéz beszélni, el fogom sírni magam. Kimegyek – tört el a mécses Pamelánál a FEM3-on futó Hálószobatitkok felvételén. Aztán mégis folytatta.

– Csalódottságot és gyűlöletet éreztem. Mint ismert, a pár ma is együtt van, a Bors pedig arról faggatta őket, hogyan vészelték át a válságos időszakot.

– Köztünk nem volt hűtlenség, mivel nem voltunk együtt – mentegetőzik a showman. – A női reakciót megértem, de hűt­lenségről nem be­szél­hetünk. Erre mindig vi­gyáztam, és fogok is. De volt időszak, amikor nem voltunk együtt – ismételgeti.  

– Száz éven keresztül egy férfi sem tart ki egy nő mellett – indokolta Pamela, hogy végül miért bocsátott meg mégis.

– Minden okos nő tudja, hogy így van – veszi át a szót újra Berki. – A fér­fiak és a nők másképp vannak kódolva, örülök, hogy Pamela reálisan és jól látja a kapcsolati kérdéseket. Egy nőnek tisztában kell lennie a férfitulajdonságokkal. Ráadásul én közszereplő vagyok. Ha átlag emberek elvéreznek egy házasság­ban, akkor egy közszereplőnek még nagyobb a kísértés. De én erős vagyok – húzza ki magát az izmos showman.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek