Celeb

Azurák Csabát a műsorújságból is törölték

Bors

2017. január 11. szerda 04:20

Az NCIS: Los Angeles fut majd csütörtök este Azurák Csaba új műsora helyett. Az új díszlet kavar meg mindent?

Forrás: Bánkúti Sándor

A TV2 napok óta nem reagált a Bors megkeresésére, a saját honlapjukról viszont már törölték is Azurák Csaba új műsorát a műsorújságból. Pedig a múlt héten még az 1/1 Azurák Csabával című közéleti műsorról azt mondták, január 12-én debütál. De nem indul el.

Helyette aznap dupla részt kapunk majd az NCIS: Los Angeles című amerikai sorozatból, ráadásul nem csak most, a jövő héten is hiába várjuk majd a műsort: a január 19-i adásnapon szintén dupla rész szerepel a TV2 honlapján az NCIS-ből.

Azurák tavaly év elején távozott a Tényektől, akkor azt mondta, végre lesz ideje dolgozni a saját műsorán, amit évek óta fiókban tart. A TV2 már őszre is ígérte a műsort, aztán az elmúlt hetekben kiderült, a megújuló Mokkával egy héten, most indulhat majd. A Mokkába érkező új műsorvezetőknek sincs se híre, se hamva. Az okok prózaiak.

– A TV2 hírműsorait szeretné megújítani a csatorna, és ehhez igazítaná az új műsorvezetők beiktatását is. A díszlet hónapok óta kész, de azt senki nem tudja, miért nem használják  – mondta egy csatorna közeli forrásunk. Úgy tudjuk, az új díszletet a csatorna tulajdonosa, Andy Vajna filmes díszlettervezői készítették. A pletykák szerint azzal lehet gond, ezért kell mindig halasztani az indulást.

Nika György érkezik

A Borshoz az a hír jutott el, hogy a TV2-nél folytathatja pályafutását Nika György, aki az elmúlt években az MTVA csatornáin dolgozott. Volt hírigazgató, vezette a Panorámát, a Parlamenti Naplót, és Az Estét is. A pletykák szerint Nika vezető beosztást kaphat a Tényekben, de a hírigazgató munkáját is segítené.

További cikkek

Együtt

Tápai és Kucsera cáfol: Nem szakítottunk!

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Lebénult a bal oldalára a Dózsa György úti gázoló

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

vg.hu

Az omikron ellen is működhet az új francia oltás

kemma.hu

Autó csapódott árokba Tatabányán

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

life.hu

Ápolónőből lett pornósztár a nagymellű anyuka, aki most 8 órákat forgat (18+)

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

origo.hu

Személyautós kényelemmel kényeztet a Ssangyong pickupja