Celeb

Levy T.-re cserélték O.G. Duckot

N. D.

Létrehozva: 2016.12.31.

A Hip Hop Boyz volt tagjai közt dúló háború nem ismer határokat – a balhé krónikája új fejezetéhez ért O.G. Duck csütörtökre tervezett fellépésén.

Nagy volt a meglepetés a Hip Hop Boyz egykori tagja, O.G. Duck csütörtöki fellépésén, ahol helyette riválisa, Levy T. jelent meg a színpadon.

– Levy T. nemrégiben hazajött Amerikából, és a hátam mögött szövetkezett ellenem a Hip Hop Boyz exmenedzserével – mondta a Borsnak O.G. Duck.  Csütörtöki fellépése szerződését egykori bandatársa nyomására rúgta fel az V. kerületi szórakozóhely. Ahogy a Bors már korábban megírta, a fiúcsapat két tagja azóta ellenségeskedik, hogy az énekes, Levy T., háromévi eltűnése után előkerült, és barátjától a jussát követelte.

– Elismerem, hogy Levy T. a szerzői jogok tulajdonosa, de mivel ezek a dalok nyilvánosan kiadott zeneművek, így a szerző hozzájárul a nyilvános bemutatásukhoz. Én Hip Hop Boyz Retro Show néven csináltam a bulikat, ezért úgy gondolom, nagyjából annyira vagyok jogsértő, amennyire egy Michael Jackson-imitátor, vagyis egyáltalán nem. Ennyi erővel a gimnáziumok szalagavatóján Hip Hop Boyz-mű­sort előadó diákokat is tá­mad­hatnák. O.G. Duck diplomatikusan nyilatkozott a kialakult helyzetről, ugyanez Levy T.-ről és menedzse­réről nem mondható el.

– Levy T. a jogait védi, és ezen az úton akarja megmutatni O.G. Ducknak, hogy vele nem lehet szórakozni – nyilatkozta az énekes menedzsere.

– A suszter maradjon a kaptafánál! A dalokat Levy szerezte, O.G.-nek semmi köze hozzájuk ilyen tekintetben.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek