– Az egész ott kezdődött, hogy tavaly ilyenkor megjelent a kedvenc vegán receptjeimet tartalmazó szakácskönyvem. Januárban elindult a főzőkurzusom. Nyáron elkezdtem együttműködni különböző éttermekkel, a receptjeimet vagy menüsoraimat feltűzték az étlapra – büszkélkedik az egykori tévés. – Később adódott a lehetőség, hogy a Kilián laktanya udvarán parkoló egyik büfékocsit hasznossá tegyük. A könyvem legnépszerűbb receptjeinek street food változatát lehet nálunk kapni. A mediterrán, indiai és közel-keleti ízvilág találkozik az ételeinkben. Rájöttem, hogy ez a tökéletes első lépés, hogy ne csak más éttermekkel kollaboráljak, hanem a saját helyem is meglegyen – meséli a „vegán Jamie Oliver”, aki annyira környezettudatosan gondolkodik, hogy csak pálmalevélből készült tányérokat, és pálmatörzsből készült evőeszközöket használ.
Kristóf vállalkozása lassan nemzetközi hálózattá növi ki magát. A tel-avivi lakásában működtetett lakáséttermében szinte minden napra foglalt a konyhaasztal. Ezen a hét végén csak azért nem főzőcskézik otthon, mert Londonba hivatalos egy „hanukarácsonyi” vacsora ételsorának elkészítésére.
– Nem vagyok folyton Budapesten, ezért gasztrokalandor barátaimat ráállítottam, kóstolással ellenőrizzék, hogy minden olyan-e, mint amikor én készítem. Kristóf Konyháját mindenképpen hálózattá szeretném felfejleszteni – újságolja Kristóf.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.