Celeb

Tenyérnyi bőrt távolítottak el Pirner Alma melléből

kbv

Létrehozva: 2016.11.29.

A show-táncos cicijei a szoptatást követően ereszkedtek meg, a korábbi implantátum elforgott. Az egészségét is veszélyeztette.

Kevés olyan bevállalós nő van ma Magyarországon, mint Pirner Alma. És nem, egyáltalán nem azért, mert a show-táncos anyuka éjszakai szórakozóhelyeken lenge ruhában dolgozik, hanem azért, amit az édesanyák önbizalom-növeléséért tesz. Korábban vállalta, hogy nyilvános helyen is melléből szoptatja kisfiát, most pedig egy újabb tabutémát feszeget: a szoptatás utáni mellkérdést, ami nők tízezreinek életét keseríti meg. Alma büszkén vállalja: bár korábban is volt szilikon a mellében, de a szülés után nemrég ezt is ki kellett cseréltetni. A táncosnő most egy méretben a korábbihoz hasonló, de sokkal könnyebb implantátumot kapott.

– Nekem nagyon fontos volt, hogy anyatejjel táplálhassam a kisfiam, nem tudtak volna olyasmit mondani, ami miatt másképp tettem volna. Egyáltalán nem féltettem a mellemet. Az viszont tény, hogy sajnos a szoptatástól és a hormonális változásoktól rengeteget változott: megereszkedett, lógott. A saját mirigyállományom eltűnt – kezdte Alma. – A cserét és a műtétet ráadásul az orvosom is ajánlotta, ugyanis mivel nagyobb lett a bőr, az implantátum már egy törülközéstől is elmozdult a helyéről, elforgott. Ezért fel is kellett varrni a mellemet, egy tenyérnyi bőrdarabot távolítottak el, és új implantátumokra is szükség volt. Ugyanakkora maradt a mellem, ugyanazokat a melltartókat hordom, de az új generációs implantoknak már sokkal kisebb a súlya – magyarázta Alma, akinek orvosa kifejezetten ezeket a mellnagyobbító párnácskákat ajánlotta, ezek ugyanis sportoláshoz is kényelmesebbek, mint a korábbiak.

– Mivel a súlyuk negyven százalékkal kevesebb, mint az előzőeknek, futásnál, ugrálásnál is kevésbé terhelik meg a kötőszöveteket, kisebb a megereszkedés újbóli esélye is. Rengeteg nőnek vész el az önbizalma szoptatás után, hasonló okok miatt, ezért vállaltam, hogy beszélek róla. Több nőn végeztek el mellkorrekciót, mint az gondolnánk – mondta Alma, aki az új cicikkel már fellépéseket is vállal. Ám ahogyan a korábbiakat, ezeket is csak a férje fogja teljes egészükben látni, ugyanis Alma nem vállal teljes sztriptízt, csak burlesque-show-kat, bugyi és mellbimbódísz mindig marad rajta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek