Celeb

Sarka Kata direkt kövér nőt akart Hajdú mellé asszisztensnek

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.11.04.

Most a válást fontolgatják, de korábban féltékenyen szerette egymást Hajdú Péter és Sarka Kata.

Érdekes történettel örvendeztette meg az ATV stúdiójában vendégeit és közönségét Hajdú Péter, akinek egy interjú során jutott az eszébe felesége és annak váratlan húzása. Hajdú Péter szót is kért egy percre, felfüggesztette a vasárnapi Frizbi felvételét, hogy megossza a jelenlévőkkel a nem mindennapi sztorit.

– Kata egy fejvadász cégen keresztül keresett nekem asszisztenst – kezdte a műsorvezető. – Aztán a tudtom nélkül telefonon felhívta a fejvadász cég vezetőjét, és közölte vele, hogy akkor mondaná Peti feltételeit az ideális jelölt kapcsán. „Legyen ötven év feletti, szemüveges, kövér, és ne legyen jogosítványa” – sorolta Hajdú, miközben a közönség hatalmas nevetésben tört ki.

– Ezt követően hívott fel engem a cég vezetője, és megkérdezte: Péter, tényleg így legyen? Mondtam neki, dehogy­is! Épp ellenkezőleg! – zárta le Hajdú, miközben már ő is nevetett. A Bors kérdésére a műsorvezető-producer azt is elmondta, az első jelöltet aztán Katával nézte meg.

– Közösen találkoztunk vele. Kiderült, két nap eltérés van a születésnapjuk között, ráadásul mindketten versenyszerűen kézilabdáztak, sőt játszottak is már Katával egymás ellen. Nem volt kérdés, hogy mellette döntünk.

A Bors kíváncsi volt, hogy emlékszik a történtekre a másik fél, ezért tárcsáztuk a feleség számát. Sarka Kata jelenleg a gyerekeivel a tengerentúlon tölti az őszi szünetet, piheni ki az elmúlt hetek fáradalmait, de a Borsnak felvette a telefont. Amikor tájékoztattuk, miért keressük, készséggel mondta el az ő verzióját a történtekkel kapcsolatban.

–Tényleg jól ismerem a fejvadász cég vezetőjét, és azt gondolom, nem volt alaptalan a félelmem, ezért is emeltem fel a telefont – mosoly­gott Kata, majd ugyan­azzal a lendülettel folytatta. – Végül öt lányt választott ki a cég: Rékával találkoztunk először, és miután elment, mondtam is Petinek, a többieknek már felesleges is jönniük. Réka egy fantasztikus nő, ráadásul gyönyörű, de vele kapcsolatban soha nem merült fel bennem, hogy bármiért is aggódnom kellene a férjem miatt – tette hozzá Kata.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek