Celeb

Geszti kóristát csinált Sebestyén Balázsékból - fotók

GYLF

Létrehozva: 2016.11.10.

<p>A februári 25-i Rapülők-koncert számos meglepetést tartogat a rajongóknak, az egyikről ebben a pillanatban le is rántották a leplet. A legendás együttes legnagyobb slágereihez elkészült egy acapella videoklip is, amelyben honi hírességekkel karöltve hallhatjuk a legnagyobb slágereket. </p>

A Bors ott lehetett a klip forgatásán, ahol Tóth Gabi és Tóth Vera, valamint Szolnoki Péter mellett a Morning-show házigazdái is kamera elé álltak, nem mindennapi élményt szolgáltatva a készítőknek.

Vadon Jani, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs egymásnak adta a kilincset – azaz a mikrofont – a kamerák előtt. Természetesen színes-szőrös ruhákba bújva, a 90-es évek trendjének megfelelően. A rádiós fenegyerekek ezúttal azt is bebizonyították, egy jó műsorvezető nem feltétlenül muzikális. Legalábbis ezt mondja Geszti Péter, aki kívülállóként nagyon jól szórakozott Balázsékon.

– Attól a zenét lehet szeretni, hogy az embernek nincs zenei  vagy ritmusérzéke – mondta nevetve a Borsnak Geszti. – En­gem is kérdeztek so­kan anno, miért csinálok Nemzeti Vágtát, ha lovagolni sem tudok!? Aztán mégis milyen jól sikerült. Balázsnak több műsorában szerepeltem már, szeret csipkelődni és felülkerekedni. Most ez fordítva történt, ő volt, aki kereste a hangot, volt egy kis hóhért akasztják érzés. Hálásak vagyunk, hogy részt vesznek ebben a játékban – mondta Geszti, aki kérdésünkre: a három műsorvezető közül kibe merne producerként pénzt fektetni, határozott választ adott. – Fiúcsapatként mindhármukba, No rythm (Ritmus nélkül – a szerk.) néven. Feltenném őket a netre – nevetett.

– Azt mondja, reménytelen? Mégis minket kért fel – reflektált szellemesen Balázs, aki azt is hozzátette, számukra sokat jelent ez a közös munka. – A Rapülők egy generációs élmény a számunkra, szerettük, szeretjük őket, szellemes, vidám – mondta.

A forgatáson készült galériánkat ide kattintva tekinthetik meg!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek