Celeb

Csúnya férfi lett Isaurából

Bors

Létrehozva: 2016.11.05.

<p>Döbbenetes átalakuláson ment keresztül Isaura. A nálunk is hatalmas sikerrel vetített Rabszolgasors című film főszereplője negyven év alatt teljesen megváltozott. A hamvas, bájos kislányból egy csúnya férfivá változott.</p>

A Rabszolgasors című brazil televíziós sorozat 1986-tól futott a hazai képernyőkön, melyben Isaura, a rabszolgalány keserű hétköznapjait követhettük nyomon. A kosztümös szappanopera olyan égbekiáltóan sikeres volt itthon, és olyannyira megérintette sok ezer hazai néző szívét, hogy állítólag az emberek pénzgyűjtésbe kezdtek Isaura felszabadítására. 

A sorozat nemzetközi változata 30 részes volt, Magyarországon azonban 15 epizódban futott le 1986. szeptember 2. és november 25. között. A magyar tévé ugyanis 50-60 perces darabokká „fűzte” az eredetileg rövidebb epizódokat.

A sorozatot egyébként 1976-ban forgatták, amit aztán a világ több mint 80 országában vetítettek. Isaura, a rabszolgalány szerepét az akkor mindössze 19 éves Lucélia Santos kapta meg, aki idén májusban ünnepelte 59. születésnapját. Lucélia Santos 2014 óta nem állt a kamerák elé. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek