Celeb

Álomesküvőre készül ÉNB Marci

GYLF

Létrehozva: 2016.11.28.

Zámbó Krisztián exe, Jennifer igent mondott ÉNB Marcinak, az év esküvője jöhet Pécsett. Az RTL Klub sármos sztárja bebizonyította, a képernyő után is van élet.

Nem akármilyen szépség akadt ÉNB Marci, azaz Kolozsváry Zsolt horgára: a huszonhárom éves, szőke, manökenalkatú Jennifer néhány hó­napja ismerte meg az RTL Klub sorozatsztárját. Szerelmük kiállta az idő próbáját, az Éjjel-nappal Budapestből távozó Marcit a szőke lány Pécsre is követte. Erről a fiú közeli ismerősei beszéltek a Borsnak.

– Közös albérletet vettek ki a városban, Marci pedig elhelyezkedett a szakmájában, fodrászként dolgozik. Jenniferrel nagyon mély, lángoló a szerelmük, amit néhány nappal ezelőtt egy eljegyzéssel pecsételtek meg. A lány azonnal igent mondott, azóta közös tetoválást is csináltattak: a lány nyakára varratott lakatot, a Zsolt szeme alá tetovált kulcs nyitja – mondta informátorunk. 

A huszonhárom éves lány ugyanakkor nem először tűnt fel ismert ember menyasszonyaként. Öt évvel ezelőtt Zámbó Jimmy elsőszülött fia, Krisztián kezeit szorongatva beszéltek közös terveikről az eljegyzésük után. Az esküvő azonban elmaradt. 

– Nem sokkal azok után szakítottak, Jennifer azóta már újra járt jegyben, sőt házas is volt. Ha igazak a pletykák, nemrég vált el – mondta „Marci” ismerőse. 

Az ÉNB sztárja egyébként szintén egy ismert partnert hagyott el az új szerelemért, a modellverseny egykori nyertesét, Elbert Alexandrát, aki ÉNB Tamaraként hónapokig a sorozatban is szerepelt.

Szerettük volna megkérdezni az érintettetek is, és elsők között gratulálni életük nagy eseményéhez. Marcit, az­- az Zsoltot nem értük el, párja, Jennifer csak annyit közölt: nem kívánnak nyilatkozni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek