Celeb

Tom Hanks hajnalban bámulta a magyar lányokat

Fái

Létrehozva: 2016.10.13.

Csütörtökön mutatják be hazánkban is a Tom Hanks fő­szereplésével készült Inferno című filmet, amit nevezhetünk a Da Vinci-kód harmadik részének. A sorozat rajongóinak megnyugtató hír: Dan Brown már a negyedik részt is elkezdte írni. Az íróval, és a Robert Langdon professzort alakító Tom Hanks-szel Návai Anikó beszélgetett Amerikában. Elmondták, hogy a forgatás végeztével mit vittek magukkal Magyarországról.

– Azt a vágyat, hogy vissza akarok menni Budapestre – válaszolta Brown. – Annyira inspirált a város, hogy a következő könyvemben, az Eredetben lesz egy fejezet, amely a Lánchídon játszódik.

Egyébként Tom Hanks is ott, akkor hallott először Dan ötletéről. Úgy megdöbbent, hogy búcsúzáskor még vissza is kérdezett: Anikó, tényleg ezt mondta? Vagyis a Da Vinci-kód, Az angyalok és démonok, az Inferno után a negyedik részben jelentős szerepet kap hazánk fővárosa, amelyet a főszereplő is szívébe zárt.

– Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, be­szélgetnek. Ilyen nincs sehol a világon. Lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek. Ezt a pillanatot, ezt a látványt hoztam el magammal a varázslatosan gyönyörű Budapestről. Szerintem San Francisco a világ legszebb városa, de azt kell mondanom, Budapest nincs lemaradva mögötte. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna – sorolta lelkesen Tom, hozzátéve, bolondul a magyar konyháért. – Budapesten ettem a legjobb mexikói kaját – kacsintott nevetve.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek