Celeb

Solti Ádám eltiltotta menyasszonyát a színháztól

Fái

2016. október 25. kedd 11:00

<p>A színész a Madách Színház környékére sem engedte a szeretteit, mert félt, hogy a Macskákban leég a sztepptáncával. </p>

Végtelenül boldog volt Solti Ádám, amikor megtudta, szerepet kapott a Macskák című musicalban. De hamarosan úrrá lett rajta a páni félelem, aminek a szerelme és a családja itta meg a levét.

– Vannak bizonyos szerepek a Macskákban, amelyekben csak egy szereposztás van – ma­gyarázza Solti Ádám. – Mi­vel a sok elôadás miatt ez bizonytalanságot jelent a színháznak, Szirtes tanár úr megtisztelt Quaxo, a macska szerepével. Természetesen voltam meghallgatáson, ahol énekelni, táncolni kellett. Jól ment, éreztem is, hogy talán sikerült. Hetek múlva hívott a tanár úr, hogy megkaptam.

Ádámban akkor tudatosult, hogy Quaxo szteppelő macska, és ő csak balettra, dzsesszbalettra és különböző show-táncokra járt. Igaz, nyolc hosszú éven át, de ettől még szteppelni nem tud.

– Sok tapasztalatot szereztem, de ez más! A szteppelés rendkívül nehéz, ezért próbáltam összeszedni magam. Csinálom, csinálom, de van még mit tanulnom. Csutka Pista, aki az első Quaxo volt és Kiss Ernő Zsolt, akinek a váltója lettem, gyerekkora óta tanulta, én három hete. Itt, ha kiesem a koreográfiából, akkor nekem lőttek. Ezért minden előadás előtt százszor lepróbálom.

Ádám eddig minden premierjére elhívta a családtagjait és a menyasszonyát, Bernadettet. A szombati előadástól vi­szont eltiltotta őket.

– Borzasztóan izgultam, képtelen voltam megmutatni magam a szüleimnek. Azt szeretem, ha büszkék lehetnek rám. Gondoltam, lássanak akkor, amikor már profi leszek. Még a szerelmemnek se engedtem, hogy eljöjjön, nehogy lássa a halálra vált arcomat sztepp közben. De már nagyon sajnálom, mert jól sikerült! – nevet megkönnyebbülten Ádám a premierje után.

További cikkek

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Gólyahír

Most jelentette be Nádai Anikó: gyermeket vár

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Légiósok: Schäfer András ehhez a Bundesliga-csapathoz kerülhet – NS-infó

she.life.hu

Amire minden nő rájön egy idő után: egy férfit sem lehet megváltoztatni

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Játékosoknak szánt egérrel jelentkezett a Xiaomi

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Ljubomir Vranjest menesztették a szlovének

vg.hu

A korlátozások többségét eltörli Anglia

borsonline.hu

Csepregi Éva: „Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert”

hirtv.hu

Meghalt egy 7 éves kisfiú egy születésnapi tortázás után

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó